Vacature Grafisch Vormgever/DTP’er

Duik in de dynamische wereld van vormgeving en digitale prepress als onze nieuwe Vormgever/DTP’er. Jouw canvas? Een veelzijdig palet aan marketing- en communicatieprojecten. Of het nu gaat om het creëren van oogstrelende advertenties, het samenstellen van informatieve brochures, of het ontwerpen van interactieve webshops en websites, jouw expertise brengt de boodschap van onze opdrachtgevers zoals Interpolis, Johnson & Johnson, Santa Maria en vele anderen tot leven, nauwgezet binnen hun huisstijl en richtlijnen.

Image

Wat breng jij mee?

Een passie voor zowel print als digitale media.
Een grafische opleiding op ten minste MBO-niveau, aangevuld met drie jaar relevante werkervaring.
Vloeiende beheersing van Adobe Creative Cloud (InDesign, Photoshop, Illustrator, XD, enz.) op macOS.
Een scherp oog voor detail, grafische finesse en technische precisie.
Uitstekende communicatieve vaardigheden.
Het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te excelleren, met een focus op samenwerking met onze accountmanagers om uitmuntende resultaten te bereiken.
Een oplossingsgerichte instelling, stressbestendigheid en flexibiliteit.
Een voortdurende drive om op de hoogte te blijven van de nieuwste grafische trends en technologieën.

Wat hebben wij jou te bieden?

Flexibele werktijden met een contract op maat (24-40 uur per week).
Een competitief salaris plus 8% vakantiegeld.
24 dagen vrije dagen op basis van een fulltime contract.
Een solide pensioenplan en reiskostenvergoeding.
Uitgebreide mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.
Een inspirerende werkomgeving, werken voor veel mooie merken zoals Interpolis, Hago Zorg, Santa Maria en vele anderen.
Een gezellig en energiek team.

Als je droomt van een carrière waar je dagelijks je creatieve en technische vaardigheden kunt inzetten, dan is dit jouw kans. Wij bieden je de ruimte om te groeien, je talenten te ontplooien en deel uit te maken van een bevlogen team dat waarde hecht aan innovatie, kwaliteit, en vooral plezier in het werk.

Solliciteer direct!

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Ons werk

background

AVAG High Tech

background

Hago Zorg Raamfolie actie

background

Van Oord Marine Ingenuity

background

Royal Haskoning DHV

Alles onder 1 dak voor merkactivatie.

Strategie en Concept
We hebben alles in huis om van jouw beoogde campagne een succes te maken. Ten eerste een goed creatief team die samen met jou de strategie uitzet, het actiemechanisme bepaalt én daarna aan de slag gaat met het ontwikkelen van een concept dat het verschil gaat maken.

Marketing Executie
Staan we allemaal achter het concept? Dan zorgen we ervoor dat de campagne efficiënt wordt uitgevoerd. Hiervoor hebben we alles in huis: accountmanagers die het allemaal regelen, producties begeleiden, deadlines bewaken en de kwaliteit controleren. DTP/designers die zorgen voor de vormgeving en drukbestanden, social creatives die weten hoe ze de juiste online kanalen in moeten zetten maar ook een vriendelijke klantenservice en state of the art IT platformen om acties af te wikkelen!

Promotionele artikelen
Bijzonder effectieve communicatie media binnen activaties zijn promotionele artikelen. Wij weten als geen ander dit te koppelen aan jouw boodschap of actie. Vervolgens kopen wij dit voor je in tegen de beste kwaliteit, levertijd, duurzaamheid en prijs verhouding.

Kortom wij hebben alles onder 1 dak voor jouw campagne. Dat bespaart je een hoop regie tijd. Maar jij bepaalt dus als je er nog een andere partij bij wilt hebben, geen probleem! We werken graag samen.

Meer over ons