Marketing executie

De fulfilment van je campagne zien wij als verlengstuk van het concept. En die moet net zo sterk zijn. Het is een cruciaal moment in de communicatie, dat de klantbeleving extra kracht meegeeft. Daarom zijn wij graag in control en nemen alle logistiek rond merkactivatie en promotionele artikelen uit handen. Hiervoor hebben wij alle IT-oplossingen zoals webshops en fulfilment platformen in huis. Van cashbackacties en free-on-mail, tot opslag en distributie. Wij regelen het. Daar krijgen we energie van.

Neem contact op
Image

De kracht van marketing executie

Een goede marketingcampagne uitvoeren vraagt veel inspanning. Afwikkelen en verzenden echt niet minder. Want wanneer díe niet goed verlopen, kan het ultieme concept nog steeds mislukken. Met als gevolg: een negatieve klantbeleving. Wij geloven daarom sterk in de kracht van marketing executie.

Onze krachtpatsers zijn dé kracht voor bedrijven die zelf geen marketing hebben, of wanneer de marketingafdeling niet toe komt aan het afwikkelen en verzenden van een campagne. Altijd professioneel en klantvriendelijk.

Succesvolle marketing services projecten

Royal Canin – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Bouwcenter promotionele winteractie

Neem contact met ons op!

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287