Hokra Partner Oost Nederland

Karlijn Kieneker Sjardijn is directeur van Hokra Partner Oost Nederland. Hierover vertelt ze: ”Al enige tijd had ik de ambitie om voor mezelf te beginnen. Maar als je professioneel je klanten wil bedienen, heb je meer daadkracht nodig dan alleen een auto en een laptop. Via via kwam ik in contact met Hokra en toen was het voor mij al heel snel duidelijk dat dit de professionaliteit is die ik zoek. Alles is geregeld en dus kan ik ook alles van A tot Z regelen voor mijn klanten. En omdat mijn backoffice ook geregeld is, kan ik mij richten op wat ik leuk vind. En dat is meedenken met mijn klanten. Ik ben dus heel blij dat Hokra op mijn pad is gekomen en dat ik nu onderdeel uit mag maken van zo’n professioneel bedrijf en creatieve club mensen. Ik ben zelfstandig, maar we doen het samen!”

Neem contact op
Image

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Het persoonlijke contact met klanten levert altijd naast heerlijke koffie, ook goede gesprekken op, waar ook weer originele ideeën uit voortkomen. Soms is dat met 1 kopje koffie en soms zijn het er wat meer. Ons visitekaartje kenmerkt zich ook met een koffievlek. Want als we impact willen creëren, kost dat vaak wel wat kopjes koffie!

We bekijken elke aanvraag op onze eigen Hokra manier, maar we proberen vooral unieke concepten en producten te bedenken. Ga met mij in gesprek als je een keer iets anders dan anders wil doen. Ik denk graag met jou als klant mee! Voor een heel scala aan klanten mag ik dat al doen en daar ben ik ook super trots op.

Hoe werkt Hokra Partner Oost Nederland?

Ik (net)werk vanuit mijn werkgebied samen met mijn klanten. De lokale verbondenheid en de korte lijnen werkt goed, want je spreekt toch hetzelfde taaltje. Dat persoonlijke, daar houden we van bij Hokra en dat werkt ook door in de plannen die we voor onze klanten maken. We proberen voor elke klant uniek te zijn en dat is dan ook ons onderscheidende vermogen onder andere. Daarnaast vind ik het belangrijk dat als ik even niet bereikbaar ben, dat er toch altijd iemand op kantoor is, zodat we jou altijd te woord kunnen staan.

“Zo af en toe zo’n guilty pleasure mag wel toch?”

– Karlijn Kieneker-Sjardijn –

Contact Hokra Partner Oost Nederland gerust.

Contactpersoon
Karlijn Kieneker
M. 06 – 282 742 87
kkieneker@hokra.nl

Krachten bundelen?