Hokra Partner Oost Nederland

Karlijn Sjardijn is de kracht achter Hokra Partner Oost Nederland en is het ‘Hokra-gezicht’ in haar regio. Sterk, want de lokale verbondenheid en de korte lijnen werken goed. Je spreekt toch dezelfde taal. Bedrijven in de omgeving hoeven zo niet ver te zoeken als ze een keer ‘iets anders willen’, naar unieke concepten en producten verlangen of een echte meedenker aan de brainstormtafel willen hebben. Zo is de kracht van Hokra – óók in het oosten van het land – gewoon dichtbij!

Neem contact op
Image

De kracht van Karlijn

Aan ambitie geen gebrek: al een lange tijd wilde ze voor haarzelf beginnen. Maar als je professioneel je klanten wilt bedienen, heb je meer daadkracht nodig. Via via kwam ze in contact met Hokra. Dít was de professionaliteit die ze zocht: een sterke backoffice en een creatieve club mensen.

Dat geeft haar nu de ruimte om zich te richten op waar zij energie van krijgt; meedenken met haar klanten. Voor unieke concepten en producten, óf als je een keer écht wat anders wilt doen. Daar ligt de kracht van Hokra Partner Oost Nederland.

Hoe Hokra Partner Oost Nederland werkt

Dat persoonlijke, daar houden we van bij Hokra en dat werkt ook door in de plannen die we voor onze klanten maken. We proberen voor elke klant uniek te zijn, dat is meteen ook ons onderscheidend vermogen. Karlijn: “En het belangrijkste is dat we samen tot de meest fantastische eindresultaten komen, want dat is resultaatgerichte marketing.”

“Ik ben zelfstandig, maar we doen het écht samen.”

– Karlijn Sjardijn –

Contact Hokra Partner Oost Nederland gerust.

Contactpersoon
Karlijn Sjardijn
M. 06 – 282 742 87
ksjardijn@hokra.nl

Krachten bundelen?