Promotionele artikelen

Promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums zijn communicatiemedia. Die je inzet met een doel of om een boodschap over te brengen. Promotionele artikelen prikkelen. Ze vestigen de aandacht op je merk, producten en diensten. Het maakt je boodschap tastbaar en daarmee begrijpelijk – mits het artikel het vermogen heeft het concept, de campagne en de merkactivatie te versterken. Wij weten precies hoe.

Neem contact op
Image

De kracht van promotionele artikelen

Wij vinden promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums effectieve communicatiemedia. Logisch, want een goed gekozen promotioneel artikel wordt met open armen ontvangen. Terwijl commercials worden weggezapt. Het artikel moet – in onze beleving – passen bij de totale merkbeleving. Daarom bedenken wij promotionele artikelen die het merkverhaal, de boodschap, versterken én bijdragen aan jouw doel.

Onze krachtpatsers, echte promotionele-artikelen-specialisten, weten alles van promotionele artikelen. Van originele artikelen tot vereiste regelgeving. Wij kennen de kracht van dit effectieve communicatiemiddel.

Bekijk onze projecten

Jack Link’s Sell-in actie

Van Oord Promoshop

BiFi Soul Speaker

Neem contact met ons op!

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De kracht van promotionele artikelen

Ben je op zoek naar promotionele artikelen om in te zetten van jouw bedrijf? Ben je op zoek naar unieke promotionele artikelen die je kan gebruiken om je klanten te blijven triggeren? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra biedt je graag zijn jarenlange ervaring aan in het bedenken, maken en uitvoeren van onder andere promotionele artikelen. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld en denken wij graag met je mee om jouw doelgroep te blijven verbinden aan jouw werk, product of bedrijf. Promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums zijn communicatiemedia, die je inzet met een bepaald doel of om een boodschap over te brengen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor je kunnen betekenen? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast ben je van harte welkom om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord en plannen graag een afspraak met je in.

Promotionele artikelen inzetten in combinatie met Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Ons team van experts slaat graag de handen ineen om jouw bedrijf te voorzien van unieke en toffe promotie artikelen, die je goed kan inzetten om je klanten te blijven boeien. Onze krachtpatsers, echte promotionele-artikelen-specialisten, weten alles van promotionele artikelen. Van originele artikelen tot vereiste regelgeving wij weten als geen ander wat wij voor je kunnen betekenen. Wij kennen de kracht van dit effectieve communicatiemiddel en zetten deze dan ook graag in voor jouw doelen en wensen. Hokra is een ervaren bureau dat als geen ander weet hoe je door promotionele artikelen, strategische communicatie en conceptontwikkeling in te zetten om dat niet alleen klanten te vinden, maar ze vooral ook aan je te binden. Klanten krijgen is één, klanten behouden en blijven triggeren is twee. Wij zetten onze krachten in om jouw bestaande klant of je nieuwe klant op een leuke manier te ontvangen. Wij doen dit door middel van promotionele artikelen bijvoorbeeld als geschenk, zodat de aandacht op jouw merk gevestigd wordt. Ons team bestaat uit gepassioneerde medewerkers in alle expertises, maar we hebben ook vooral specialisten op het gebied van promotionele artikelen. Ben je benieuwd wat wij voor jouw merk of product kunnen betekenen? Wil je meer weten over de mogelijkheden om promotionele artikelen in te zetten voor jouw bedrijf? Je kunt direct contact met ons opnemen.