Promotionele artikelen

Promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums zijn communicatiemedia. Die je inzet met een doel of om een boodschap over te brengen. Promotionele artikelen prikkelen. Ze vestigen de aandacht op je merk, producten en diensten. Het maakt je boodschap tastbaar en daarmee begrijpelijk – mits het artikel het vermogen heeft het concept, de campagne en de merkactivatie te versterken. Wij weten precies hoe.

Neem contact op
Image

De kracht van promotionele artikelen

Wij vinden promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums effectieve communicatiemedia. Logisch, want een goed gekozen promotioneel artikel wordt met open armen ontvangen. Terwijl commercials worden weggezapt. Het artikel moet – in onze beleving – passen bij de totale merkbeleving. Daarom bedenken wij promotionele artikelen die het merkverhaal, de boodschap, versterken én bijdragen aan jouw doel.

Onze krachtpatsers, echte promotionele-artikelen-specialisten, weten alles van promotionele artikelen. Van originele artikelen tot vereiste regelgeving. Wij kennen de kracht van dit effectieve communicatiemiddel.

Bekijk onze projecten

Bouwcenter Zomercampagne

Jack Link’s Sell-in actie

Red Band Zomerpret

Neem contact met ons op!

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De kracht van promotionele artikelen

Ben je op zoek naar unieke promotionele artikelen? Ben je op zoek naar een bureau dat met je meedenkt over de opzet en realisatie van promotionele artikelen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Hokra. Wij bieden je graag de mogelijkheid aan om te brainstormen met onze experts over promotionele artikelen. Wij beschikken over meer dan 25 jaar met het ontwerpen van unieke promotionele artikelen. Door middel van promotionele artikelen kun je je klanten blijven verrassen met onder andere unieke relatiegeschenken. Daarnaast vestigen we met promotionele artikelen de aandacht op je merk, producten en diensten. Het maakt je boodschap tastbaar en daarmee begrijpelijk. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van promotionele artikelen? Wij nodigen je graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zien je aanvraag voor een gesprek met een kop koffie graag tegemoet.

Promotionele artikelen programma van Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We brengen mens en merk samen door de inzet van merkactivatie, promotionele artikelen en marketing services. Van het eerste idee tot en met de complete uitvoering ben je bij ons aan het juiste adres. Door promotionele communicatie in te zetten steken we de stekker in je merk, trekken we de aandacht en brengen we de actie tot stand. Ons team van experts slaat graag de handen ineen om ook voor jouw bedrijf unieke promotie artikelen te ontwikkelen. Met een goed concept als magneet, excellente marketing executie én de inzet van alle nodige kanalen kunnen wij het beste voor jou naar boven halen. Dit doen wij online, offline en via social kanalen. Hokra staat bekend als creatief, origineel en effectief. Wij gaan voor meetbaar resultaat en bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). We hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa.

Full service bureau Hokra voor perfecte promotionele artikelen

Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van promotionele artikelen? Wij vertellen je daar graag meer over. Hokra is sterk in communicatie. Neem direct een kijkje in onze webshop waarin je inzicht krijgt in de beschikbaarheid van promotionele artikelen, beursmaterialen en brochures. Wij kunnen de promotionele aanpassen aan de look and feel van jouw merk.