Promotionele artikelen

Promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums zijn communicatiemedia. Die je inzet met een doel of om een boodschap over te brengen. Promotionele artikelen prikkelen. Ze vestigen de aandacht op je merk, producten en diensten. Het maakt je boodschap tastbaar en daarmee begrijpelijk – mits het artikel het vermogen heeft het concept, de campagne en de merkactivatie te versterken. Wij weten precies hoe.

Neem contact op
Image

De kracht van promotionele artikelen

Wij vinden promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums effectieve communicatiemedia. Logisch, want een goed gekozen promotioneel artikel wordt met open armen ontvangen. Terwijl commercials worden weggezapt. Het artikel moet – in onze beleving – passen bij de totale merkbeleving. Daarom bedenken wij promotionele artikelen die het merkverhaal, de boodschap, versterken én bijdragen aan jouw doel.

Onze krachtpatsers, echte promotionele-artikelen-specialisten, weten alles van promotionele artikelen. Van originele artikelen tot vereiste regelgeving. Wij kennen de kracht van dit effectieve communicatiemiddel.

Bekijk onze projecten

Jack Link’s Sell-in actie

Red Band Zomerpret

Van Oord Promoshop

Neem contact met ons op!

Foto Hover
Martin
de Winter
Algemeen Directeur / Partner
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Sr. Accountmanager / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

Promotionele artikelen specialist

Ben je op zoek naar promotionele artikelen voor het promoten van jouw bedrijf of merk? Ben je op zoek naar een full service bureau dat het bedenken en uitvoeren van promotionele artikelen van je overneemt? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen dat graag de handen ineen slaat voor het promoten van jouw merk. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen. Op een unieke en ludieke manier promotionele artikelen bedenken en realiseren is een prachtig proces. Promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums zijn communicatiemedia. Dit kun je inzetten met een doel of voor het overbrengen van een boodschap. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor jouw bedrijf en/of merk kunnen betekenen? Onze specialisten vertellen je graag meer over de passende mogelijkheden voor jouw wensen. 

Full service bureau Hokra voor perfecte promotionele artikelen

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag voor jouw bedrijf aan de slag gaat. Wij beschikken over een groot team van experts die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in verschillende expertises. Door Hokra in te schakelen voor jouw bedrijf en/of merk zorgen wij ervoor dat de aandacht op jouw merk, producten en diensten wordt gevestigd. Hierdoor wordt de boodschap tastbaar en begrijpelijk voor jouw gewenste doelgroep. Ons team wordt het beste omschreven als creatief, origineel en effectief. Wij gaan voor meetbaar resultaat en vinden persoonlijke aandacht en korte lijnen met onze klanten zeer belangrijk. Wij geloven namelijk niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (person to person). Daarnaast bieden wij je graag onze jarenlange ervaring aan en nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website bij onze afgeronde projecten in promotionele artikelen. Wij hebben jarenlange ervaring met het werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa.

Promotionele artikelen stappenplan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw doelgroep kunnen betekenen? Ben je benieuwd naar ons stappenplan en hoe wij te werk gaan? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in zodat wij jouw doelen helder kunnen krijgen. Aan de hand van jouw wensen gaan wij aan de slag om jouw doelgroep op de juiste manier te bereiken. Hokra is zeer sterk in communicatie waardoor wij jou goed van dienst kunnen zijn. Horen we binnenkort van je?