Promotionele artikelen

Promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums zijn communicatiemedia. Die je inzet met een doel of om een boodschap over te brengen. Promotionele artikelen prikkelen. Ze vestigen de aandacht op je merk, producten en diensten. Het maakt je boodschap tastbaar en daarmee begrijpelijk – mits het artikel het vermogen heeft het concept, de campagne en de merkactivatie te versterken. Wij weten precies hoe.

Neem contact op
Image

De kracht van promotionele artikelen

Wij vinden promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums effectieve communicatiemedia. Logisch, want een goed gekozen promotioneel artikel wordt met open armen ontvangen. Terwijl commercials worden weggezapt. Het artikel moet – in onze beleving – passen bij de totale merkbeleving. Daarom bedenken wij promotionele artikelen die het merkverhaal, de boodschap, versterken én bijdragen aan jouw doel.

Onze krachtpatsers, echte promotionele-artikelen-specialisten, weten alles van promotionele artikelen. Van originele artikelen tot vereiste regelgeving. Wij kennen de kracht van dit effectieve communicatiemiddel.

Bekijk onze projecten

Jack Link’s Sell-in actie

Van Oord Promoshop

BiFi Soul Speaker

Neem contact met ons op!

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra regelt perfecte promotionele artikelen

Heb je belangstelling voor unieke promotionele artikelen? Werk je in een grote organisatie, waarbij meerdere mensen of afdelingen van dezelfde promotionele artikelen gebruik maken? Hokra biedt uitkomst! Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Speciaal voor grote bedrijven hebben wij een promotie artikelen programma samengesteld. Het programma is feitelijk een webshop, waarbij jij als gebruiker inzicht krijgt in de beschikbaarheid van promotionele artikelen, beursmaterialen en brochures. Natuurlijk zorgt Hokra ervoor dat de artikelen helemaal in de look and feel zijn van jouw merk. Hokra bestaat uit een team van gepassioneerde medewerkers, die allemaal op verschillende vlakken hun expertises hebben. Daarom kunnen wij jou als de beste helpen met de perfecte promotionele artikelen.

Veel voordeel Hokra promotionele artikelen

Ga je samenwerken met Hokra, dan bieden we je, naast onze andere diensten, veel voordelen met ons promotionele producten programma. Denk aan:

  • uniformiteit,
  • kwaliteit,
  • inzicht en bestelmogelijkheid,
  • ontlasten marketingafdeling,
  • juiste budgettering,
  • verschillende oplages,
  • snel in huis,
  • volledig inzicht,
  • helpdesk,
  • uitbreiding altijd mogelijk.

We lichten deze punten op volgorde graag even toe. In het programma werkt iedereen met dezelfde materialen, waarbij de verantwoordelijke marketeers het assortiment bepalen. Iedereen die daartoe gemachtigd is, heeft inzicht en bestelmogelijkheid. Hierdoor wordt de marketingafdeling niet belast met handling en verzending. De kosten worden betaald vanuit de juiste budgets. Je kunt verschillende oplages bestellen, zeer groot tot klein. In de Benelux zijn je promotionele artikelen zeer snel in huis: voor 12.00 uur besteld is de volgende dag in huis, indien nodig zelfs dezelfde dag. Je hebt altijd realtime inzicht op de voorraad, je bestellingen en je ontvangt management rapportages. Je beschikt over een goed bereikbare helpdesk om je te helpen als je vragen hebt. Je programma is uit te breiden naar een compleet marcomportaal, waarin je naast de promotionele artikelen ook drukwerk en beeldbank kunt opnemen.

Creatieve promotionele artikelen

Hokra bestaat uit een gepassioneerd team, dat werkt op een creatieve, originele en effectieve manier. Alle teamleden gaan altijd voor meetbaar resultaat. Bovenaan bij iedereen staat persoonlijke aandacht: het P2P (person to person) is waar wij voor staan. We geloven niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer). Hokra heeft jarenlange ervaring met werken voor grote bedrijven en bekende merken, zoals Spa, BMW, Royal Canin en Kwekkeboom. We zijn sterk in communicatie. Misschien ten overvloede maar we noemen het toch: Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Meer weten over onze promotionele artikelen, over onze andere diensten of over Hokra zelf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! We helpen graag ook jouw bedrijf vooruit met mooie acties!