Promotionele artikelen

Promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums zijn communicatiemedia. Die je inzet met een doel of om een boodschap over te brengen. Promotionele artikelen prikkelen. Ze vestigen de aandacht op je merk, producten en diensten. Het maakt je boodschap tastbaar en daarmee begrijpelijk – mits het artikel het vermogen heeft het concept, de campagne en de merkactivatie te versterken. Wij weten precies hoe.

Neem contact op
Image

De kracht van promotionele artikelen

Wij vinden promotionele artikelen zoals relatiegeschenken en premiums effectieve communicatiemedia. Logisch, want een goed gekozen promotioneel artikel wordt met open armen ontvangen. Terwijl commercials worden weggezapt. Het artikel moet – in onze beleving – passen bij de totale merkbeleving. Daarom bedenken wij promotionele artikelen die het merkverhaal, de boodschap, versterken én bijdragen aan jouw doel.

Onze krachtpatsers, echte promotionele-artikelen-specialisten, weten alles van promotionele artikelen. Van originele artikelen tot vereiste regelgeving. Wij kennen de kracht van dit effectieve communicatiemiddel.

Bekijk onze projecten

Jack Link’s Sell-in actie

Van Oord Promoshop

BiFi Soul Speaker

Neem contact met ons op!

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra regelt perfecte promotionele artikelen

Bij Hokra begrijpen we dat promotionele artikelen een cruciale rol spelen in het versterken van jouw merkidentiteit en het vergroten van jouw naamsbekendheid. Promotionele artikelen zijn veel meer dan simpelweg gadgets of weggevertjes; ze zijn strategische marketingtools die jouw boodschap direct bij jouw doelgroep brengen en een blijvende indruk achterlaten. Promotionele artikelen zijn een effectieve manier om jouw merk onder de aandacht te brengen. Of het nu gaat om pennen, mokken, tassen of tech-gadgets, deze producten worden dagelijks gebruikt en gezien door jouw klanten. Dit herhaaldelijke gebruik zorgt ervoor dat jouw merk constant in de gedachten van jouw doelgroep blijft, wat leidt tot een hogere merkherkenning en loyaliteit.

Het effect van promotionele artikelen op jouw Marketingstrategie

Bij Hokra geloven we dat goed gekozen promotionele artikelen de impact van jouw marketingcampagnes aanzienlijk kunnen vergroten. Ze zijn perfect voor gebruik tijdens beurzen, evenementen, of als onderdeel van een klantenloyaliteitsprogramma. Promotionele artikelen fungeren als tastbare herinneringen aan jouw bedrijf en kunnen zelfs conversaties starten, waardoor ze een krachtig mond-tot-mondreclame-instrument worden. Promotionele artikelen zijn een krachtige tool in jouw marketingarsenaal. Bij Hokra bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige en duurzame producten die jouw merk op een positieve en memorabele manier onder de aandacht brengen.

Ons Assortiment Promotionele Artikelen

Ons assortiment aan promotionele artikelen is breed en divers, zodat je altijd iets vindt dat perfect aansluit bij jouw merk en boodschap. Van duurzame producten zoals herbruikbare waterflessen en milieuvriendelijke tassen tot high-tech gadgets zoals draadloze opladers en Bluetooth-luidsprekers, Hokra biedt producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en van hoge kwaliteit. Bij Hokra weten we dat elk merk uniek is, en daarom bieden we uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Onze experts helpen je bij het kiezen van de juiste producten en het ontwerpen van op maat gemaakte oplossingen die jouw merk perfect weerspiegelen. Of het nu gaat om het bedrukken van jouw logo, het graveren van een boodschap of het selecteren van de juiste kleuren, wij zorgen ervoor dat jouw promotionele artikelen jouw merkidentiteit versterken. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze promotionele artikelen zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze niet alleen indruk maken, maar ook lang meegaan. Door te kiezen voor hoogwaardige materialen en duurzame productieprocessen, dragen we bij aan een beter milieu en een positief imago voor jouw merk.

Waarom Hokra?

Met jarenlange ervaring en een passie voor innovatie, is Hokra jouw betrouwbare partner voor promotionele artikelen. Ons toegewijde team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces, van concept tot realisatie. Wij streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen en jouw merk op een onvergetelijke manier te presenteren.