Merkactivatie

Op zoek naar merkactivatie? De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende merkactivatie. Stopkracht, daar draait het om. Een sterke strategie met de juiste activatietechniek en een goed idee brengen de doelgroep naar jouw merk. Zo activeren wij jouw doelgroep, zodat zij tot (trans)actie overgaan. Dat wil je.

Neem contact op
Image

De kracht van merkactivatie

Een sterke band smeden tussen merk en mens. Dat is wat je wilt. Een creatief concept is de basis voor een duurzame merkactivatie. Het is méér dan alleen een idee. Een echt goed merkactivatie concept omvat de waarden van een merk; het DNA. Alleen dan maakt het publiek meteen de correcte associatie.

Ons team van krachtspanters weet op te boksen tegen een stortvloed aan andere reclame-uitingen. Effectief én creatief. Van eerste idee tot complete uitvoering, van productlancering tot merkbeleving. Wij hebben merkactivatie specialisten die er al hun energie in steken.

Succesvolle merkactivatie campagnes

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Neem contact met ons op!

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Effectieve merkactivatie van Hokra

Ben je op zoek naar een full-service communicatiebureau, dat gespecialiseerd is in merkactivatie? Zoek dan niet verder! We heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een het bedrijf waar je naar op zoek bent, omdat het jou een ruim aanbod aan diensten biedt om merken te helpen hun doelen te bereiken. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd met het opzetten van merkactivatie, waardoor wij jou vandaag de dag goed van dienst kunnen zijn. Hokra heeft jarenlange ervaring met merkactivatie en heeft gewerkt voor grote bedrijven zoals Achmea, BAM, BMW, Dyson, Interpolis en Spa. Wij hebben onze effectieve strategieën bewezen, die wij kunnen inzetten voor het ontwikkelen van merkactivatie die de doelgroep aanspreken en tot actie aanzetten. Hokra gelooft niet in B2B of B2C, maar wij gaan voor P2P (persoon tot persoon) en wij streven naar meetbaar resultaat. Merkactivatie is een marketingstrategie, die erop gericht is om de consument te betrekken bij een merk of product. Dit kan door middel van verschillende activiteiten zoals promoties. Het doel is om de consument een positieve ervaring te bieden. Door middel van merkactivatie kunnen merken zich onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk maken op de doelgroep. Merkactivatie kan leiden tot verhoogde verkoop, hogere klantloyaliteit en positieve mond-tot-mondreclame. Als je op zoek bent naar een partner voor merkactivatie en strategische communicatie, is Hokra een uitstekende keuze. Hokra begint altijd met een persoonlijk gesprek om jouw merk en de doelgroep goed te leren kennen. Op basis van deze informatie ontwikkelen wij een creatief concept, dat past bij jouw merk en doelstellingen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Je kan direct een kijkje nemen op deze website. Laat je inspireren door onze afgeronde projecten en neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat is merkactivatie?

Merkactivatie is gericht op het tot leven brengen van een merk. Het gaat niet alleen om het promoten van een product, maar vooral om het creëren van een beleving rondom het merk. Hierbij staat de interactie met de consument centraal. Het doel is om een positieve associatie te creëren tussen het merk en de consument, waardoor deze zich verbonden voelt met het merk en eerder geneigd is om het te kopen. Wat maakt merkactivatie zo sterk? Ten eerste omdat het gericht is op interactie en beleving. Mensen onthouden ervaringen beter dan advertenties. Door middel van merkactivatie kun je consumenten een positieve ervaring geven met jouw merk, waardoor deze beter blijft hangen in het geheugen en men eerder geneigd is om tot aankoop over te gaan. Daarnaast is merkactivatie gericht op het creëren van loyaliteit. Consumenten die een positieve ervaring hebben gehad met jouw merk, zijn eerder geneigd om loyaal te blijven en terug te komen voor meer. Ook is merkactivatie gericht op het meten van resultaten. Door middel van data-analyse kunnen wij precies zien hoe effectief jouw merkactivatiecampagne is geweest. Hierdoor kun je eventuele verbeterpunten aanscherpen en je marketingstrategie daarop aanpassen. Merkactivatie is een krachtige marketingstrategie, omdat het gericht is op interactie en beleving, het creëren van loyaliteit en het meten van resultaten.

Voordelen voor het inzetten van merkactivatie bij Hokra

Hokra is een full-service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Dit betekent dat Hokra alle diensten biedt die je nodig hebt om jouw merk te promoten; van conceptontwikkeling tot uitvoering en van product lancering tot merkbeleving. Hokra heeft een bulk aan ervaring opgebouwd in de loop van de jaren. Hokra heeft jarenlange ervaring op het gebied van merkactivatie en strategische communicatie. Wij hebben samengewerkt met grote bedrijven en zetten deze kennis dan ook graag in voor jouw bedrijf. Hokra is een creatief bureau, dat constant op zoek is naar innovatieve ideeën en strategieën om merken te promoten. Onze focus ligt altijd op persoonlijke communicatie en het bouwen van een sterke band tussen merk en mens. Met een persoonlijke benadering en een originele aanpak, weet Hokra de aandacht te trekken van jouw doelgroep. Wij streven keer op keer naar meetbaar resultaat. Wij geloven niet in het organiseren van activiteiten zonder duidelijke doelen en meetbare resultaten. Hokra zet daarom altijd in op het behalen van meetbare resultaten, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Kort samengevat zijn wij een ervaren, creatief en full-service bureau, dat streeft naar meetbaar resultaat. Als je op zoek bent naar een partner voor merkactivatie en strategische communicatie, is Hokra een uitstekende keuze. Hokra biedt vele voordelen voor klanten die op zoek zijn naar promotionele producten. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan in producten, bieden jou een uitstekende klantenservice en wij staan bekend om onze betrouwbaarheid en jarenlange ervaring. We zien uw aanvraag voor een kop koffie graag tegemoet.