Merkactivatie

Op zoek naar merkactivatie? De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende merkactivatie. Stopkracht, daar draait het om. Een sterke strategie met de juiste activatietechniek en een goed idee brengen de doelgroep naar jouw merk. Zo activeren wij jouw doelgroep, zodat zij tot (trans)actie overgaan. Dat wil je.

Neem contact op
Image

De kracht van merkactivatie

Een sterke band smeden tussen merk en mens. Dat is wat je wilt. Een creatief concept is de basis voor een duurzame merkactivatie. Het is méér dan alleen een idee. Een echt goed merkactivatie concept omvat de waarden van een merk; het DNA. Alleen dan maakt het publiek meteen de correcte associatie.

Ons team van krachtspanters weet op te boksen tegen een stortvloed aan andere reclame-uitingen. Effectief én creatief. Van eerste idee tot complete uitvoering, van productlancering tot merkbeleving. Wij hebben merkactivatie specialisten die er al hun energie in steken.

Succesvolle merkactivatie campagnes

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Neem contact met ons op!

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Effectieve merkactivatie van Hokra

Wil je je merk of product onder de aandacht brengen? Communicatiebureau Hokra heeft een idee, een sterke strategie en de juiste activatietechniek om de aandacht te trekken van jouw doelgroep. Met merkactivatie als specialiteit kunnen wij veel voor jou betekenen. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij helpen jou graag om betere resultaten te behalen door middel van merkactivatie. Ons gepassioneerde team kent medewerkers in alle expertises. Voor merkactivatie van jouw merk zetten wij ons voor 100 procent in. Wij zijn creatief, origineel en effectief. Een creatief concept is de basis voor een duurzame merkactivatie. Onze aanpak is persoonlijk. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). We starten met een gesprek om jou en je product door en door te leren kennen. Tijdens dat gesprek horen we graag je wensen, doelen en budget. De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende merkactivatie. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Met onze sterke communicatie zorgen wij ervoor dat jouw boodschap overkomt. Het doel is dat jouw doelgroep overgaat tot transactie. Wij gaan voor meetbaar resultaat.

Jarenlange ervaring met merkactivatie

Hokra heeft jarenlange ervaring met merkactivatie. Grote bedrijven zoals Achmea, BAM, BMW, Dyson, Interpolis en Spa maken gebruik van onze diensten. Op deze website vind je veel voorbeelden van de strategieën die wij hebben ingezet bij diverse bedrijven. Ook voor jou zetten wij onze kennis en ervaring graag in. Wij brengen je merk op een slimme, creatieve, effectieve en persoonlijke manier onder de aandacht. Wat je wilt is een sterke band smeden tussen merk en mens. We hebben alles in huis om van jouw campagne een succes te maken. Je kunt rekenen op excellente marketing executie én de inzet van alle nodige kanalen. Online, offline en socials.

Contact over merkactivatie?

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Als je kiest voor Hokra om jouw merk te promoten dan nemen wij je alles uit handen. Van eerste idee tot complete uitvoering en van productlancering tot merkbeleving. Hokra is een innovatief bureau dat alle trends en ontwikkelingen op de voet volgt. Als geen ander weten wij hoe we een efficiënte campagne moeten uitvoeren. Wij hebben alles wat hiervoor nodig is onder één dak. Hokra prikkelt, activeert en regelt!