Merkactivatie

Op zoek naar merkactivatie? De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende merkactivatie. Stopkracht, daar draait het om. Een sterke strategie met de juiste activatietechniek en een goed idee brengen de doelgroep naar jouw merk. Zo activeren wij jouw doelgroep, zodat zij tot (trans)actie overgaan. Dat wil je.

Neem contact op
Image

De kracht van merkactivatie

Een sterke band smeden tussen merk en mens. Dat is wat je wilt. Een creatief concept is de basis voor een duurzame merkactivatie. Het is méér dan alleen een idee. Een echt goed merkactivatie concept omvat de waarden van een merk; het DNA. Alleen dan maakt het publiek meteen de correcte associatie.

Ons team van krachtspanters weet op te boksen tegen een stortvloed aan andere reclame-uitingen. Effectief én creatief. Van eerste idee tot complete uitvoering, van productlancering tot merkbeleving. Wij hebben merkactivatie specialisten die er al hun energie in steken.

Succesvolle merkactivatie campagnes

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Neem contact met ons op!

Foto Hover
Martin
de Winter
Algemeen Directeur / Partner
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Sr. Accountmanager / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

De creatieve merkactivatie specialist!

Ben je op zoek naar merkactivatie? Heeft jouw merk een boost nodig en ben je op zoek naar een bureau dat met je meedenkt op het gebied van merk activatie? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra biedt graag zijn jarenlange ervaring aan bij het opzetten van de juiste merkactivatie die geschikt is voor jouw bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Hierdoor weten wij als geen ander wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen en wij gaan graag aan de slag om de juiste merk activatie op touw te zetten. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen bij onze afgeronde projecten. Laat je verrassen door de mogelijkheden voor merk activatie en neem direct contact met ons op. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om jouw wensen en doelen te bespreken. Als je op zoek bent naar een full service communicatie bureau om je de merkactivatie uit handen te geven ben je bij Hokra aan het juiste adres.

Hokra, de specialist op het gebied van merkactivatie

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen en uiterst geschikt voor het opzetten van de juiste merkactivatie. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als je jouw merk niet onder de aandacht kunt krijgen bij jouw gewenste doelgroep. Daarnaast kan het zo zijn dat jouw merk nog niet bekend is en dat je een boost goed kunt gebruiken. Hokra bestaat uit een gepassioneerd team waarbij de medewerkers ieder beschikken over verschillende expertises die wij in kunnen zetten voor jouw bedrijf en voor jouw merk activatie. Wij zorgen ervoor dat wij keer op keer creatief, origineel en effectief zijn waardoor wij de juiste doelen voor jullie behalen. Daarnaast gaan wij te allen tijde voor meetbaar resultaat en kunnen wij iedere stap monitoren. Wij zijn sterk in communicatie en weten als geen ander hoe wij letterlijk jouw merk moeten activeren!

Ontdek de mogelijkheden van merkactivatie!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het opzetten van de juiste merkactivatie? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag voor jouw merk aan de slag gaat!