Merkactivatie

Op zoek naar merkactivatie? De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende merkactivatie. Stopkracht, daar draait het om. Een sterke strategie met de juiste activatietechniek en een goed idee brengen de doelgroep naar jouw merk. Zo activeren wij jouw doelgroep, zodat zij tot (trans)actie overgaan. Dat wil je.

Neem contact op
Image

De kracht van merkactivatie

Een sterke band smeden tussen merk en mens. Dat is wat je wilt. Een creatief concept is de basis voor een duurzame merkactivatie. Het is méér dan alleen een idee. Een echt goed merkactivatie concept omvat de waarden van een merk; het DNA. Alleen dan maakt het publiek meteen de correcte associatie.

Ons team van krachtspanters weet op te boksen tegen een stortvloed aan andere reclame-uitingen. Effectief én creatief. Van eerste idee tot complete uitvoering, van productlancering tot merkbeleving. Wij hebben merkactivatie specialisten die er al hun energie in steken.

Succesvolle merkactivatie campagnes

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Neem contact met ons op!

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De creatieve merkactivatie specialist!

Ben je op zoek naar een manier voor merkactivatie? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je meedenkt en voor jouw bedrijf een toffe en unieke merkactivatie neer kan zetten? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij weten als geen ander hoe wij onze kennis en vaardigheden in moeten zetten om het beste uit jouw merkactivatie te halen. Wij bespreken graag met je jouw doelen, wensen en budget. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij te werk moeten gaan. Het is onze taak om de behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep te vertalen naar een indrukwekkende en unieke merkactivatie. Hokra is gespecialiseerd in merkactivatie, omdat het belangrijk is voor iedere ondernemer om zijn of haar merk aan de doelgroep te verbinden. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw bedrijf en merk kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord en plannen graag een kop koffie met je in.

Merkactivatie in gang zetten met Hokra

Hokra is een bedrijf dat graag de handen ineen slaat voor al haar klanten. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij de beste merkactivatie campagnes opzetten. Een sterke strategie met de juiste activatietechniek en een goed idee brengen de doelgroep naar jouw merk. Zo activeren wij jouw doelgroep, zodat zij tot actie overgaan. Uiteraard word een merkactivatie helemaal ingezet op jouw look en feel, zodat het perfect bij je bedrijf past. Een creatief concept is de basis voor een duurzame merkactivatie in combinatie met de lijnen van jouw bedrijf. Een goed merkactivatie concept omvat de waarden van een merk; het DNA. Het DNA van jouw bedrijf. Ons complete team gaat graag aan de slag met jouw wensen en wij zorgen voor een passend proces.

Meer weten over merkactivatie?

Ons doel is om jouw klanten te boeien, te belonen en te binden door de relatie tussen merk en klant te versterken. Hokra zet vol in op de persoonlijke aandacht, die staat met stip bovenaan. Wij geloven namelijk niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voor P2P (person to person). Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij zijn sterk in communicatie en staan altijd volledig tot jouw beschikking.