Merkactivatie

Op zoek naar merkactivatie? De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende merkactivatie. Stopkracht, daar draait het om. Een sterke strategie met de juiste activatietechniek en een goed idee brengen de doelgroep naar jouw merk. Zo activeren wij jouw doelgroep, zodat zij tot (trans)actie overgaan. Dat wil je.

Neem contact op
Image

De kracht van merkactivatie

Een sterke band smeden tussen merk en mens. Dat is wat je wilt. Een creatief concept is de basis voor een duurzame merkactivatie. Het is méér dan alleen een idee. Een echt goed merkactivatie concept omvat de waarden van een merk; het DNA. Alleen dan maakt het publiek meteen de correcte associatie.

Ons team van krachtspanters weet op te boksen tegen een stortvloed aan andere reclame-uitingen. Effectief én creatief. Van eerste idee tot complete uitvoering, van productlancering tot merkbeleving. Wij hebben merkactivatie specialisten die er al hun energie in steken.

Succesvolle merkactivatie campagnes

De Nationale Bomen Top 50

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Neem contact met ons op!

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De creatieve merkactivatie specialist!

Ben je op zoek naar een branding bureau dat voor jou een merkactivatie op kan zetten? Ben je op zoek naar een expert die met je meedenkt over het ontwikkelen en realiseren van een prachtig marketing middel om jouw wensen en doelen te behalen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra heeft meer dan 25 jaar ervaring met de inzet van merkactivatie. Door de jaren heen hebben wij verschillende merkactivatie projecten op mogen zetten waarvan onze klanten de vruchten hebben kunnen plukken. Hokra brengt mens en merk samen door de inzet van merkactivatie, promotionele artikelen en marketing services. We prikkelen, activeren en regelen. We gaan graag aan de slag voor jouw merk van a tot z. Ben je benieuwd wat wij voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van onze diensten en ervaringen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze afgeronde projecten en neem direct contact met ons op. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag met jou de wensen voor merkactivatie.

Hokra, de specialist op het gebied van merkactivatie

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen en is uiterst geschikt om de juiste merkactivatie op te zetten. Door de jaren heen hebben vele bedrijven bij ons aangeklopt die meer uit hun merk wilden halen. De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende merkactivatie. Hokra is sterk in communicatie en wij weten als geen ander hoe wij letterlijk jouw merk moeten activeren met de juiste handvatten. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Hierdoor zijn wij een persoonlijk branding bureau dat korte lijnen onderhoud met zijn klanten. Wij beschikken over een groot team van experts dat graag de handen ineen slaat om jouw wensen te vertalen naar een passende merkactivatie. Ons team staat bekend als creatief, origineel en effectief. Wij gaan te allen tijde voor meetbaar resultaat.

Meer weten over merkactivatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de opzet van de juiste merkactivatie die aansluit bij jouw bedrijf en doelen? Ben je benieuwd hoe wij aan de slag gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zien je aanvraag om merkactivatie in te zetten graag tegemoet.