Creatief Team

Creatieve concepten bedenken. Niet alleen, maar met elkaar. Dat is de kracht van ons Creatief Team.

Het zit ‘m in vooral in de diversiteit. In verschil in ervaringen, kennis, denkpatronen en vaardigheden. Een samenvoeging van Hokra en Fresh Lemon. Eén team met offline activatiedenkers en social experts die altijd online zijn. Dát maakt – voor ons – het creativiteitsniveau hoger. En dat is nodig om de vraagstukken van nu op te lossen.

Image

Hoe we te werk gaan

Samen: dat werkt
Strategen, conceptmakers, vormgevers, copywriters en social experts. Verspreid door het kantoorpand, maar altijd in de buurt wanneer er een creatief vraagstuk opgelost moet worden. Van ‘even meekijken’ tot een verhitte brainstormsessie. We weten elkaar te vinden. En díe korte lijnen maken het – voor ons en onze klanten – fijn om mee samen te werken.

Het Creatief Overleg
Eens in de maand, op vrijdagmiddag, komt het Creatief Team bij elkaar. Van achter het bureau verplaatsen we ons naar de brainstormruimte. De plek waar de chips, nootjes en bier rijkelijk op tafel verschijnen. Waar we campagnes, socials, technieken en positioneringen onder de loep nemen. Want daar vinden we allemaal wat van. We delen inspiratie én onze kijk. Gewoon even de creatievelingen onder mekaar, dat maakt creatiever.

Even voorstellen…

Foto Hover
Eric
Looijen
Conceptmaker
0183 – 58 74 00
Foto Hover
Romy
Kooijman
Copywriter & conceptmaker
0183 – 58 74 00
Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Joey
van der Vlist
Social advertising specialist
06 22 14 25 03