Kerstmarkt onder de Sterrenhemel

Bedankt voor jouw interesse in kerstmarkt ‘Onder de Sterrenhemel’, in Hangar 11, georganiseerd door Hokra en Vliegveld Twenthe. Vul onderstaande gegevens in om jouw reservering te maken. Dan nemen wij contact met je op om de reservering compleet te maken! Tot snel, onder de sterrenhemel!
Image

Maak je reservering compleet!

Naam(Vereist)
Gewenste arrangementen naast toegang tot kerstmarkt
MM slash DD slash JJJJ

Ons werk

background

AVAG High Tech

background

Hago Zorg Raamfolie actie

background

Van Oord Marine Ingenuity

background

Royal Haskoning DHV

Alles onder 1 dak voor merkactivatie.

Strategie en Concept
We hebben alles in huis om van jouw beoogde campagne een succes te maken. Ten eerste een goed creatief team die samen met jou de strategie uitzet, het actiemechanisme bepaalt én daarna aan de slag gaat met het ontwikkelen van een concept dat het verschil gaat maken.

Marketing Executie
Staan we allemaal achter het concept? Dan zorgen we ervoor dat de campagne efficiënt wordt uitgevoerd. Hiervoor hebben we alles in huis: accountmanagers die het allemaal regelen, producties begeleiden, deadlines bewaken en de kwaliteit controleren. DTP/designers die zorgen voor de vormgeving en drukbestanden, social creatives die weten hoe ze de juiste online kanalen in moeten zetten maar ook een vriendelijke klantenservice en state of the art IT platformen om acties af te wikkelen!

Promotionele artikelen
Bijzonder effectieve communicatie media binnen activaties zijn promotionele artikelen. Wij weten als geen ander dit te koppelen aan jouw boodschap of actie. Vervolgens kopen wij dit voor je in tegen de beste kwaliteit, levertijd, duurzaamheid en prijs verhouding.

Kortom wij hebben alles onder 1 dak voor jouw campagne. Dat bespaart je een hoop regie tijd. Maar jij bepaalt dus als je er nog een andere partij bij wilt hebben, geen probleem! We werken graag samen.

Meer over ons