Zo organiseer je succesvol een cashback programma.

De specialist voor een cashback loyalty programma op maat

Bestaande klanten behouden en uitbouwen levert meer rendement op dan nieuwe klanten werven. Wil je met dit gegeven aan de slag voor jouw organisatie dan ben je bij full service bureau Hokra aan het juiste adres. Met cashback loyalty wordt de relatie tussen jouw merk en de klant versterkt. Wij weten precies hoe je een effectief loyaliteitsprogramma opzet, beheert en de informatie analyseert. Hokra bestaat uit een gepassioneerd team met medewerkers in alle expertises. Door klanten te boeien en te belonen zullen ze zich aan jouw merk binden. Met een aansprekend programma zorgt onze expert in loyaliteitsprogramma’s ervoor dat jouw bestaande klanten, ‘klanten voor het leven’ worden. Wij hebben niet alleen creatieve en originele ideeën, maar zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Als je bij ons aanklopt dan beginnen we met een diepgaand gesprek zodat we jou, je product en je doelgroep goed leren kennen. Dit is de basis waarop wij een loyaliteitsprogramma kunnen realiseren dat effectief zal zijn. Wij gaan voor meetbaar resultaat en daarvoor hebben wij een ijzersterke strategie. Het is onze kracht om een effectief loyaliteitsprogramma op te zetten, te beheren en te analyseren. 

Download de GRATIS checklist cashback.

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Voorbeelden van succesvolle cashback programma’s

Royal Canin – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Jarenlange ervaring met cashback loyalty

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. Wij ademen communicatie en leveren kwaliteit. Grote bedrijven en merken als Achmea, BAM, BMW, Interpolis en Spa hebben ons hun vertrouwen gegeven. Hokra is een innovatief bureau dat alle trends en ontwikkelingen op de voet volgt. Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel; wij denken in doelgroepen en mensen. Hokra kiest voor een benadering van P2P (persoon tot persoon). Door te communiceren op gelijkwaardig niveau komt de boodschap het beste over bij jouw klanten en zullen zij zich eerder met jouw product en je organisatie verbinden.

Bouwen aan klantrelaties

Het is belangrijk dat je bouwt aan bestaande klantrelaties. Cashback loyalty is een beproefde methode waarmee klanten beloond worden voor hun aankopen. Je krijgt met een cashback programma ook veel informatie over je klanten. De klantdata die wordt verzameld is en blijft jouw eigendom. De afspraken over datagebruik worden netjes vastgelegd in een verwerkersovereenkomst en conform de AVG uitgevoerd. Hokra kan het hele afwikkelingsproces van een loyaliteitsprogramma van je overnemen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag. Ook de klantenservice nemen we desgewenst uit handen. Tijdens het hele proces houden we jou van alle ontwikkelingen op de hoogte. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op!