Van Oord – S.E.A you in 2021

Van Oord introduceerde het sustainability programma S.E.A. (Sustainable Earth Actions). Belangrijkste boodschap: onderneem nu actie zoals het versnellen van klimaatinitiatieven, het verbeteren van de
energietransitie en het versterken van de natuur en gemeenschappen.

Aan Hokra werd gevraagd een concept te ontwikkelen voor het eindejaarsgeschenk voor medewerkers passend bij S.E.A. programma en het bijbehorende gedachtegoed, met als doel medewerkers te bedanken voor hun inzet én tegelijkertijd S.E.A. programma meer top of mind te krijgen.

Image

Oplossing

Alle medewerkers ontvingen begin december een doosje door de brievenbus met, verwijzend naar de noodzaak om actie te ondernemen, de tekst: Step forward … en S.E.A. you in 2021! Hierbij zat een paar sokken gemaakt van verloren visnetten uit de zee (passend bij een maritiem bedrijf).

Via het begeleidende schrijven -in vorm van FSC kaart met de keyvisual van S.E.A.- werden medewerkers uitgenodigd om een cadeau via de bestelsite in S.E.A. look- en feel te bestellen. Uiteraard duurzame cadeaus zoals een dockingstation van bamboe, Waterfles Retulp, plastic vissen in de grachten, artikelen van Return to Sender of een donatie aan een goed doel.

Resultaat

Een eindejaarsgeschenk passend bij S.E.A programma om medewerkers te bedanken en tegelijkertijd het programma meer top of mind te krijgen.

Meer weten?

Martin de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02