Relatiegeschenk Alklima

Om de twee jaar organiseert Alklima een winterevenement voor ál haar relaties. Een evenement waar nieuwe connecties worden opgedaan, innovaties worden besproken, wordt gelachen én geproost. Zo’n avond is niet compleet zonder aandenken, daarom wordt er iedere keer een geschenk gegeven ter herinnering aan de avond.

Vraagstuk

Na afloop van het evenement worden er geschenken uitgedeeld aan de relaties van Alklima. Maar ook dit jaar weer de grote vraag: wat voor geschenk? Als duurzaamheidspartner van de KNVB steunt Alklima het verduurzamen van sportaccommodaties met het Groene Club-initiatief. Daarom gingen we op zoek naar een creatief aandenken dat het nieuwe partnership met de KNVB symboliseert.

Concept

Met het partnership van de KNVB en Alklima ter inspiratie hebben we als aandenken kick-ass sneakers ontworpen, volledig in Mitsubishi-stijl. De sneakers konden aan het einde van het evenement¬ worden opgehaald, natuurlijk in de juiste maat van de betreffende relatie. Een memorabel geschenk na een geslaagd winterevenement!

De kracht van Hokra

Het bedenken én uitvoeren van een – creatief – relatiegeschenk.

Geïnteresseerd in resultaten?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Gerelateerde cases

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger