Brand activation bureau

Wil je meer bekendheid voor jouw merk of product? Zoek je een brand activation bureau dat sterk is in communicatie? Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. Wij zijn een brand activation bureau dat niet over één nacht ijs gaat. We willen jou en je product eerst goed leren kennen. Ook verdiepen we ons in jouw doelgroep. Wat zijn hun behoeften, interesses en motivaties? Samen met jou zetten wij een concept marketing plan op voor een persoonlijke merkactivatie. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan.

Wij geloven niet in B2B of B2C, maar gaan voor P2P (persoon tot persoon). Met de juiste activatietechniek, de juiste middelen en een goed concept weten we de juiste snaar te raken bij jouw doelgroep. Met onze creatieve, originele en effectieve aanpak stimuleren we jouw doelgroep om tot transactie over te gaan. Hokra werk met een gepassioneerd team van medewerkers in alle expertises. We hebben niet alleen fantastische ideeën maar voeren die ook efficiënt uit. Brand activation bureau Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Je kunt het hele traject aan ons overlaten. Van eerste idee tot complete uitvoering, van productlancering tot merkbeleving.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Brand activation bureau voor meetbaar resultaat

Wij prikkelen, activeren en regelen. Als je een indruk wilt krijgen van onze aanpak dan kun je op deze website enkele voorbeelden vinden van ons werk. Laat je verrassen en inspireren! Grote, bekende bedrijven als Achmea, BAM, BMW, Dyson, Interpolis en Spa maken gebruik van onze diensten. Door onze unieke aanpak springt jouw boodschap eruit bij de doelgroep. Brand activation bureau Hokra brengt mens en merk samen! We zijn een innovatief bureau en volgen alle trends op de voet. Je kunt rekenen op excellente marketing executie én de inzet van alle nodige kanalen. Online, offline en socials.

Vragen over brand activation bureau?

Ben je benieuwd wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Je kunt met al je vragen bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op. Wij bieden een totaalconcept. Van eerste idee tot complete uitvoering en van productlancering tot merkbeleving. We brengen jouw merk tot leven bij je doelgroep en zorgen ervoor dat ze telkens weer voor jouw merk kiezen. Een creatief concept is de basis voor een duurzame merkactivatie. Wij hebben de nodige kennis en ervaring voor een succesvolle brand activation. Ons enthousiaste team zit boordevol creatieve ideeën. Ook voor jou zetten wij ons voor 100 procent in.