Aan het bureau bij:

Sarah de Maaijer

Accountmanager

De kracht van de optimist met oog voor detail. Zelfs te midden van een drukke agenda vol diverse projecten, weet zij haar werkzaamheden tot in de puntjes te organiseren. Sterker nog, die afwisseling van projecten bevalt haar goed!

Image

Zij vertelt:

“Mijn werkzaamheden zijn bijna elke dag anders. Er lopen altijd 101 projecten, waarvan geen enkele hetzelfde is. Elke klant heeft zijn eigen wensen, behoeften, vragen en huisstijl waar rekening mee gehouden moet worden en dat maakt dat het werk nooit saai is. Van mailingen tot eindejaarsconcepten tot kleding voor een evenement tot materialen passend bij een campagne en nog veel meer. Alles komt voorbij.”

Een project dat Sarah in het bijzonder is bijgebleven is de onthulling van het nieuwe logo van de RegioBank. Dit wilden ze in een online sessie onthullen aan haar franchisenemers.  Om hen te verrassen hebben wij een pakketje met een snijplank  en ontbijtkoek naar alle betrokkenen verstuurd.

Sarah vond dit project een mooi voorbeeld dat het plezier in haar werk reflecteert: “Je gaat echt kijken wat er bij de klant past. Aangezien de RegioBank de buurtzame bank is, hebben we dus voorgesteld om een snijplank met een plak ontbijtkoek en boter te geven. Traditioneel werd dat namelijk door veel mensen in de regio om 10.00 uur bij de koffie geserveerd. Precies het tijdstip van onthulling.”

  • Haar werk is plezierig en uitdagend: “Het is heel leuk wanneer je iets tegenkomt dat perfect past bij een bepaalde klantvraag. Ook in situaties waarin een aanvraag aanvankelijk onmogelijk lijkt, is het fijn dat we een mooie uitkomst kunnen bieden aan een klant.” Wat Sarah meeneemt uit haar werk: “Tijdens mijn tijd bij Hokra ben ik erachter gekomen dat alles mogelijk is, linksom of rechtsom. En uiteindelijk zorgt out-of-the-box denken voor de mooiste creatieve concepten voor klanten.”

 

Leer Sarah kennen…

  • > Mijn werkdag start ik het liefste met: een groene thee met een beetje soja melk.

> Ik krijg energie van: tevreden en enthousiaste klanten.

> Mijn lievelingslunch is: een pompoenbroodje met avocado en een zachtgekookt eitje

> Ik kan geen dag zonder: m’n telefoon en kinderen.

> De trend van aankomend jaar: een duurzame mok to go.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

BiFi Soul Speaker

background

Alklima Vesten WinterBBQ

background

Diamant Welkomspakket