Verkooppromotie specialist

Ben je op zoek naar verkooppromotie? Ben je op zoek naar een full service bureau dat met je mee denkt voor het behalen van jouw doelen en cijfers? Wil je je klanten blijven boeien en blijven verbinden? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra biedt jou graag zijn jarenlange ervaring aan in het opkrikken van verkooppromotie. Wij begrijpen als geen ander dat je mens en merk moet verbinden en dat moet blijven doen. Heb je je klanten binnen? Hou ze dan binnen. Door verkooppromotie in te zetten zul je je klanten blijven triggeren en nieuwe klanten aanwakkeren om bij je te blijven. Een sterke strategie met de juiste verkooppromotie en activatietechniek en een goed idee brengen de doelgroep naar jouw merk. Zo activeren wij jouw doelgroep, zodat zij tot (trans)actie overgaan. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je aanbieden? Neem een kijkje op onze website of kom langs op onze vestiging in Noordeloos. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor het inzetten van verkooppromotie.

Bel ons direct
Image

Verkooppromotie inzetten door Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij brengen mens en merk samen door de inzet van merkactivatie, promotionele artikelen en marketing services. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Met promotionele communicatie steken we de stekker in je merk, trekken de aandacht en brengen actie tot stand. We prikkelen, activeren en regelen keer op keer. Wij bundelen onze krachten en gaan graag voor jouw merk en bedrijf aan de slag.

Hokra is de specialist waar je naar op zoek bent. Hokra is een bijzonder bureau dat net op een andere manier denkt. Je kunt bij ons terecht voor het inzetten van onder andere verkooppromotie. Hokra staat bekend als creatief, origineel en effectief. Met vereende krachten verrassen we met goede ideeën, doen we wat we zeggen en maken we ons sterk voor de wereld om ons heen. Bij ons staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op één. Dat is dan ook het vertrekpunt van onze promotionele artikelen, promotionele middelen of verkooppromotie campagnes.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra als verkooppromotie specialist

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van verkooppromotie? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw merk of producten onder de aandacht kunnen blijven houden? Neem direct contact met on op. Wij plannen graag een kop koffie met je in.