Spaarprogramma opzetten

Ben je op zoek naar een manier om een spaarprogramma opzetten te realiseren? Wil je je doelgroep en klanten blijven verbinden zodat je je klanten kunt behouden? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij zijn een kei in het opzetten van spaarprogramma’s die aansluiten bij je merk, product en je bedrijf. Je klanten boeien, belonen en binden: onze spaarprogramma’s versterken de relatie tussen merk en klant. Door een spaarprogramma opzetten te ontwikkelen beloon je als het ware klanten voor hun loyaliteit aan jouw product.

Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. Onze expertise en ervaring zetten we graag in om voor jou een verrassend spaarprogramma op te zetten, zodat klanten je trouw blijven. Ben je benieuwd wat wij voor je merk of product kunnen betekenen? Ben je benieuwd hoe wij een spaarprogramma opzetten kunnen ontwikkelen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door onze afgeronde projecten en neem direct contact met ons op. Wij plannen graag een kop koffie met je in.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Succesvol spaarprogramma opzetten door de experts van Hokra

Het is onze kracht om een effectief spaarprogramma op te zetten, te beheren en de informatie te analyseren. Met altijd jouw doelstelling als bron. Zo krijgen we inzicht in je klanten, bouwen we aan je klantrelaties en zetten we data om in resultaat. Hokra werkt met een gepassioneerd team van medewerkers in alle expertises, dat graag aan de slag gaat voor jouw bedrijf of merk. We zijn creatief, origineel en effectief en je kunt van ons goede en aansprekende ideeën voor een spaarprogramma verwachten. We hebben niet alleen goede ideeën, maar zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Hierdoor hoef jij niet veel meer te doen. Door onze krachten te bundelen kunnen wij je vrijwel alles aanbieden om een professioneel spaarprogramma opzetten te realiseren. Onze specialist in spaarprogramma’s weet precies welk spaarprogramma perfect aansluit bij jouw product. Wij zorgen ervoor dat jouw spaarprogramma compleet is met de look and feel die passend is voor jouw bedrijf.

Prikkelend spaarprogramma opzetten

Wil je meer weten over het opzetten van een spaarprogramma? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het binden en blijven verbinden van jouw klanten? Hokra helpt je om een stabiel klantenbestand op te bouwen. Wij prikkelen, activeren en regelen. Mens en merk brengen wij samen. We geloven niet in B2B of B2C, wat een zakelijke benadering is, maar wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Wij communiceren op gelijk niveau met de klanten zodat er verbinding ontstaat. Grote merken en bedrijven als Achmea, BAM, BMW, Interpolis en Spa mogen wij tot onze klanten rekenen.