Spaaractie maken

Wil je graag het contact met je klanten verstevigen maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Hokra heeft de oplossing voor jou. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele activiteiten. Het opzetten van een spaaractie is een methode die wij al vaak succesvol hebben ingezet. Klanten vinden over het algemeen spaaracties erg leuk en spaar acties zorgen ervoor dat klanten je trouw blijven. Vaak zijn ondernemers meer gericht op het verwerven van nieuwe klanten en vergeten zij te werken aan de relatie met hun bestaande klanten. Dat is een gemiste kans want bestaande klanten behouden en uitbouwen levert meer rendement op.

Hokra biedt diverse spaarprogramma’s aan om te werken aan klantenbinding. Als je kiest voor een spaaractie dan kun je erop rekenen dat onze experts al hun creativiteit inzetten om hier een succes van te maken. Ons gepassioneerde team kent medewerkers in alle expertises. Wij zijn creatief, origineel en effectief en onze spaaracties vallen op en prikkelen. Wij hebben niet alleen goede ideeën, maar wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering en gaan voor meetbaar resultaat. Hokra verrast jou graag met een originele spaaractie die jouw klanten aan zal spreken.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Algemeen Directeur / Partner
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Sr. Accountmanager / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

Succesvolle spaaractie maken met Hokra

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat door de jaren heen veel ervaring heeft opgebouwd. Wij gaan graag de uitdaging aan om voor jouw organisatie een spetterende spaaractie te bedenken. Wij hebben al voor diverse bedrijven succesvolle spaar acties opgezet. Wij gaan niet over één nacht ijs en we gaan dan ook eerst met jou een diepgaand gesprek voeren zodat we jou, je product en je klanten goed leren kennen. Dit is de basis waarop wij verder borduren en ons plan van aanpak op baseren. Grote bedrijven en merken zoals Achmea, BAM, BMW, Interpolis en Spa hebben de weg naar ons gevonden en wij hebben al vele mooie campagnes mogen opzetten.

Unieke en creatieve spaaracties

Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Wil je meer weten over onze spaaracties? Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij hebben om klanten aan jouw product te binden. Loyaal koopgedrag belonen met een spaarprogramma is een goede methode die wij graag voor je opzetten. Hokra zorgt ervoor dat klanten voor jou blijven kiezen; wij brengen mens en merk echt samen en doen dan door een persoonlijke benadering.