Spaaractie maken

Wil je graag het contact met je klanten verstevigen maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Hokra heeft de oplossing voor jou. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele activiteiten. Het opzetten van een spaaractie is een methode die wij al vaak succesvol hebben ingezet. Klanten vinden over het algemeen spaaracties erg leuk en spaar acties zorgen ervoor dat klanten je trouw blijven. Vaak zijn ondernemers meer gericht op het verwerven van nieuwe klanten en vergeten zij te werken aan de relatie met hun bestaande klanten. Dat is een gemiste kans want bestaande klanten behouden en uitbouwen levert meer rendement op.

Hokra biedt diverse spaarprogramma’s aan om te werken aan klantenbinding. Als je kiest voor een spaaractie dan kun je erop rekenen dat onze experts al hun creativiteit inzetten om hier een succes van te maken. Ons gepassioneerde team kent medewerkers in alle expertises. Wij zijn creatief, origineel en effectief en onze spaaracties vallen op en prikkelen. Wij hebben niet alleen goede ideeën, maar wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering en gaan voor meetbaar resultaat. Hokra verrast jou graag met een originele spaaractie die jouw klanten aan zal spreken.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Succesvolle spaaractie maken met Hokra

Heeft u interesse in een spaaractie? Wilt u graag aan klantenbinding doen via een spaaractie? Het is verstandig om het klantencontact te verstevigen met een spaaractie, maar hoe je doe dat? Hokra, full service bureau met kennis en jarenlange ervaring op het gebied van strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele activiteiten, waaronder de spaaractie, heeft het antwoord! Onze originele en creatieve ideeën voor een spaaractie heeft al veel succesvolle acties opgeleverd. Bent u de volgende door met een spaaractie te werken aan de relatie met uw bestaande klanten? Vaak concentreren ondernemers zich op het werven van nieuwe klanten, terwijl het verstevigen van de bestaande relaties en deze relaties verder uitbouwen meer rendement oplevert. Spaaracties worden bovendien altijd leuk gevonden en zorgen ervoor dat klanten jouw merk of jouw bedrijf trouw blijven.

Expertise inzetten voor spaaractie

Hokra kent een team van medewerkers in alle expertises. Niet alleen zijn onze spaaracties creatief en origineel, ze zijn effectief en dat is uiteindelijk het einddoel van de spaaractie. Elke spaaractie is volledig maatwerk en ons team gaat voor meetbaar resultaat. Maatwerk is alleen mogelijk door optimaal inzicht in jouw merk, wat we verkrijgen door met jou intensieve gesprekken te voeren over je bedrijf, je kernwaarden, je product, je klanten en je doelen. We stellen daarna een plan van aanpak op. Het doel is om je klanten te boeien, belonen en te binden door de relatie tussen merk en klant te versterken. We merken graag op dat Hokra inzet op de persoonlijke aandacht, die staat bovenaan. Wij geloven namelijk niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voluit voor P2P (person to person). Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij zijn sterk in communicatie en staan altijd volledig tot jouw beschikking.

Meer informatie over spaaractie

Naast een spaaractie of spaarprogramma echt effectief en succesvol te maken, werkt Hokra overigens via het principe Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat doen we met alle onze activiteiten. De grondslag is simpel en doeltreffend: de spaaractie moet leuk zijn voor iedereen: opdrachtgever, ontvanger en diegene die aan de spaaractie werkt. Wil je meer weten over de spaaractie door Hokra of wat Hokra voor jouw merk kan betekenen? Neem een kijkje op onze website voor meer informatie en kun je niet vinden wat je zoekt of heb je andere vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!