Spaaractie maken

Wil je graag het contact met je klanten verstevigen maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Hokra heeft de oplossing voor jou. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele activiteiten. Het opzetten van een spaaractie is een methode die wij al vaak succesvol hebben ingezet. Klanten vinden over het algemeen spaaracties erg leuk en spaar acties zorgen ervoor dat klanten je trouw blijven. Vaak zijn ondernemers meer gericht op het verwerven van nieuwe klanten en vergeten zij te werken aan de relatie met hun bestaande klanten. Dat is een gemiste kans want bestaande klanten behouden en uitbouwen levert meer rendement op.

Hokra biedt diverse spaarprogramma’s aan om te werken aan klantenbinding. Als je kiest voor een spaaractie dan kun je erop rekenen dat onze experts al hun creativiteit inzetten om hier een succes van te maken. Ons gepassioneerde team kent medewerkers in alle expertises. Wij zijn creatief, origineel en effectief en onze spaaracties vallen op en prikkelen. Wij hebben niet alleen goede ideeën, maar wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering en gaan voor meetbaar resultaat. Hokra verrast jou graag met een originele spaaractie die jouw klanten aan zal spreken.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Succesvolle spaaractie maken met Hokra

Wil je een spaaractie opzetten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je meer weten over de voordelen van een spaaractie op poten zetten door een full service bedrijf? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij zetten graag onze kennis en vaardigheden in om samen met jou een spaaractie op te zetten. Een spaaractie is een krachtig middel om de verkoop van producten te stimuleren, de merkbekendheid te vergroten en jouw klanten te binden aan je merk. Een spaaractie opzetten biedt jou als bedrijf de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Daarnaast kan een spaaractie een positief effect hebben op de verkoop van producten. Klanten zijn namelijk eerder geneigd om meer te kopen om zo spaarzegels of -kaarten te verzamelen en uiteindelijk te kunnen inwisselen voor een beloning. Bij het opzetten van een spaaractie is het belangrijk om goed na te denken over de doelgroep en doelstellingen. Wie wil je bereiken met de spaaractie en wat wil je ermee bereiken? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw wensen kunnen vertalen naar een spaaractie? Neem direct een kijkje op deze website en laat je verrassen door de mogelijkheden die wij je aanbieden.

Spaaractie realiseren met Hokra

Hokra is een merkactivatie bureau, dat gespecialiseerd is in het bedenken en uitvoeren van creatieve en effectieve marketingcampagnes voor bedrijven, zoals een spaaractie. Het team van Hokra bestaat uit ervaren en enthousiaste professionals met een passie voor marketing. Wij denken graag mee met bedrijven om de marketingdoelstellingen te realiseren en bieden daarbij creatieve oplossingen op maat. Wat Hokra uniek maakt, is de focus op resultaatgerichte campagnes. Een voordeel van een spaaractie is dat het de merkbekendheid kan vergroten. Wanneer klanten spaarzegels of -kaarten ontvangen, hebben ze iets tastbaars in handen dat hen herinnert aan het merk en de actie. Hierdoor leidt een spaaractie tot mond-tot-mondreclame en sociale media-aandacht, wat weer leidt tot meer naamsbekendheid. Een spaaractie is ook een effectief middel om klanten te binden aan een merk. Wanneer klanten merken dat ze beloond worden voor hun aankopen, zullen ze eerder terugkeren naar hetzelfde merk en ook vaker van dat merk kopen. Dit leidt tot langdurige klantrelaties en uiteindelijk ook tot meer omzet voor het bedrijf. Wil je meer weten over werkwijze? Plan dan direct een kop koffie met ons in.