Spaar acties maken

Ben je op zoek naar een full service bureau dat graag de handen ineen slaat om spaar acties op te zetten? Ben je op zoek naar een unieke en originele manier om jouw klanten te blijven verbinden met jouw merk en bedrijf? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Hokra. Hokra beschikt over een groot team van specialisten die graag aan de slag gaan om voor jouw bedrijf een unieke spaaractie op te zetten. Door middel van spaar acties kun je klanten boeien, belonen en binden. Onze loyaliteit- en spaarprogramma’s versterken de relatie tussen merk en klant. Hokra prikkelt, activeert en regelt. Wij ontzorgen je volledig en vinden en persoonlijke binding met de klant erg belangrijk. Dát is de kracht van Hokra. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw bedrijf en merk kunnen betekenen met betrekking tot het organiseren van spaar acties? Wij zien je aanvraag graag tegemoet.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Succesvolle spaar acties maken met Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij beschikken over een gepassioneerd team dat medewerkers kent in alle expertises. Hierdoor zijn wij uitermate geschikt om ook voor jouw bedrijf een spaar actie op te zetten die aansluit bij jouw doelen en wensen. Wij staan bekend als creatief, origineel en effectief zodat wij originele spaar acties kunnen bedenken en opzetten voor onze klanten. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon) en wij gaan te allen tijde voor meetbaar resultaat. We hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Hierdoor bent u ook verzekerd van kwaliteit en originaliteit. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau en wij zijn zeer sterk in de communicatie; zowel naar onze klanten als naar jouw gewenste doelgroep. Het is onze kracht om een effectief spaarprogramma op te zetten, te beheren en de informatie te analyseren. Met altijd jouw doelstelling als hoofdtaak. Hierdoor krijgen we inzicht in je klanten, bouwen we aan je klantrelaties en zetten we data om in resultaat.

Spaar acties opzetten met Hokra

Wil je meer weten over de mogelijkheden om van een succesvolle spaar actie op te zetten? Wil je meer weten over onze werkwijze? Wij raden het je aan om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kun je te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.