Zo organiseer je succesvol een refund actie..

Ben je op zoek naar een refund specialist? Ben je op zoek naar een specialist die met je meedenkt over de organisatie van een refund actie? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Hokra. Hokra heeft jarenlange ervaring met het adviseren, ontwikkelen en realiseren van refund acties. Door de jaren heen hebben vele bedrijven ons weten te vinden en zij plukken vandaag de dag de vruchten van de inzet van een refund specialist. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is als je een uniek product hebt dat niet goed verkoopt. Hokra biedt jou graag zijn jarenlange ervaring en diensten aan met het indrukken van de juiste knoppen. Wij begrijpen het als je de drempel voor de aankoop van een product of dienst wilt wegnemen. Door een refund specialist in de arm te nemen kun je potentiële kopers gemakkelijker over de streep trekken. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wil je meer weten over de diensten van een refund specialist? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Wij plannen graag een kop koffie met je in om al je wensen te bespreken. 

Download de GRATIS checklist cashback.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

 1. 1. Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  2. Gehele proces wordt uithanden genomen
  3. Applicatie in eigen look- en feel te maken
  4. Te koppelen aan social media kanalen
  5. Resultaten inzichtelijk via rapportages
  6. Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Voorbeelden van succesvolle cashback acties

Royal Canin – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra, jouw refund specialist

De specialisten van Hokra weten alles over het inzetten van verschillende activatietechnieken om een eerste refund actie op poten te zetten. Ons team van specialisten slaan graag de handen ineen om jouw wensen te vertalen naar een passende refund actie. Hierdoor blijven wij dicht bij jouw bedrijf en product en maken wij altijd op maat gemaakte refund acties voor onze klanten. Hokra heeft een ijzersterk concept ontwikkeld om snel, efficiënt en inzichtelijk refund acties uit te voeren. Wij werken met een gepassioneerd team met medewerkers in alle expertises. Wij staan bekend als creatief, origineel en effectief. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele activiteiten. Het is onze taak om jou van a tot z volledig te ontzorgen. Van het eerste idee tot en met de complete uitvoering, van productlancering tot merkbeleving gaan wij graag voor je aan de slag. Hokra heeft jarenlange ervaring en werkt voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa.

Afspraak maken met een refund specialist?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden om een refund specialist in te zetten? Wil je een graag gesprek met één van onze experts? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Wij plannen graag zo snel mogelijk een afspraak met je in om jouw doelen te bespreken.