Zo organiseer je succesvol een refund actie..

Wil je de drempel voor de aankoop van jouw product of dienst stimuleren? Denk je erover om hiervoor een specialist in de arm te nemen? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Hokra. Wij weten alles van activatietechnieken om een eerste aankoop te stimuleren. Met een refund actie kunnen potentiële kopers over de streep worden getrokken. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele activiteiten.

Wij zijn dé refund specialist die de consument net dat extra zetje geeft om jouw product te kopen. Door met jou in gesprek te gaan leren wij jou, je product en je doelgroep kennen en daar stemmen wij onze refundactie op af. Hokra heeft een ijzersterk concept ontwikkeld om snel, efficiënt en inzichtelijk cashbackacties uit te voeren. Een refundactie is eigenlijk een gewone kortingsactie met dit verschil dat je de korting pas na aankoop terugkrijgt. Consumenten zijn dol op dit soort acties en Hokra weet met een aansprekende refund actie de aandacht van jouw doelgroep te trekken. Wij werken met een gepassioneerd team met medewerkers in alle expertises. Onze refund specialist gaat graag voor jou aan de slag! Wij zijn creatief, origineel en effectief.

Download de GRATIS checklist cashback.

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

 1. 1. Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  2. Gehele proces wordt uithanden genomen
  3. Applicatie in eigen look- en feel te maken
  4. Te koppelen aan social media kanalen
  5. Resultaten inzichtelijk via rapportages
  6. Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Voorbeelden van succesvolle cashback acties

Royal Canin – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hoe werkt een refundactie?

Ben je op zoek naar een refundactie? Ben je op zoek naar een expert die met je meedenkt over het opzetten en uitvoeren van een unieke refund actie? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is gevestigd in Noordeloos maar wij slaan graag onze handen ineen voor alle klanten in heel Nederland. Zo werken wij veelal met bedrijven zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Door de jaren heen hebben vele bedrijven ons weten te vinden om gebruik te maken van onze expertises. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als jouw merk of product niet goed loopt. Met de kennis en de vaardigheden die Hokra jou aanbiedt kunnen wij veel voor je betekenen. Wij gaan graag voor je aan de slag voor het ontwikkelen en uitvoeren van een gepaste refundactie die aansluit bij jouw wensen en bij de juiste doelgroep. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door ons ruime aanbod in promotionele artikelen, merkactivatie en spaaracties. De mogelijkheden voor de inzet van een refund actie bij Hokra zijn eindeloos.

Originele refundactie bij Hokra

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling, het opzetten van een refundactie en promotionele activiteiten. Het is onze taak om je hierbij van a tot z volledig te ontzorgen. Van het eerste idee tot en met de complete uitvoering, van productlancering tot merkbeleving gaan wij graag voor je aan de slag. Wij begrijpen dat je niet iedere dag een refund actie op poten zet en dat je daar vragen over hebt. Door vrijblijvend een afspraak met ons in te plannen kunnen wij jouw wensen en doelen bespreken en gaan aan de slag met een brainstorm sessie. De specialisten van Hokra kennen als geen ander de kneepjes van het vak voor de inzet van verschillende activatietechnieken om een eerste refundactie op poten te zetten. Ons team van specialisten slaan graag de handen ineen om jouw wensen te vertalen naar een passende actie. Wij blijven dicht bij jouw bedrijf en jouw doelen waardoor wij een op maat gemaakte refund actie kunnen realiseren.

Afspraak maken met voor een refundactie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inplannen van een afspraak? Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Wij plannen graag zo snel mogelijk een afspraak met je. Hokra staat bekend als creatief, origineel en effectief.