Promotion fulfillment center specialist

Ben je op zoek naar een bureau dat met je mee denkt over het inzetten van promotion fulfillment? Ben je op zoek naar een promotion fulfillment center dat graag de handen ineen slaat voor jouw merk? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is ijzersterk in communicatie en weet precies hoe zij de relatie tussen jouw product en de klant kan versterken. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele activiteiten. Door een fulfillment van je campagne op te zetten zien wij dat als een verlengstuk van het concept. Wij nemen alle logistiek rond merkactivatie en promotionele artikelen graag voor je uit handen, zodat je alles aan ons over kunt laten. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om je merk en je klanten te binden en te blijven verbinden. Door middel van promotie artikelen en cash backs kunnen wij je klanten blijven boeien. Ons team gaat graag aan de slag om een uniek concept uit te werken. Daarnaast nemen wij de logistiek voor je uit handen. De promotionele artikelen moeten worden gemaakt en verspreid. Door Hokra als promotion fulfillment center in te zetten ben je verzekerd van professionaliteit.

Bel ons direct
Image

Waarom een promotion fulfillment center inschakelen?

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. We zijn sterk in communicatie en gaan ook graag voor jouw merk aan de slag. Bij Hokra kun je terecht voor merkactivatie, promotionele artikelen en marketing services. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn en denken we graag met je mee. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Wij vinden het belangrijk om mens en merk te blijven verbinden. Dit doen wij niet alleen met leuke acties en promotionele artikelen, maar ook met het uit handen nemen van het logistieke gedeelte.

Ook al heb je een leuk concept bedacht, het verzenden van de producten zorgt ook voor tevredenheid bij de klant. Wij hebben alle IT-oplossingen zoals webshops en fulfillment platformen in huis. Van cashbackacties en free-on-mail, tot opslag en distributie, Hokra regelt het. Wij geloven daarom sterk in de kracht van marketing services. Ons gespecialiseerde team beschikt over kracht voor bedrijven die zelf geen marketing hebben, of wanneer de marketingafdeling niet toekomt aan het afwikkelen en verzenden van een campagne.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra als promotion fulfillment center

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze diensten? Neem dan direct een kijkje op onze website. Laat je verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten en de mogelijkheden en diensten die wij je aanbieden als promotion fulfillment center.