Promotion fulfillment center specialist

Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je meedenkt over het verbinden, prikkelen en blijven boeien van jouw klanten? Ben je op zoek naar een promotion fulfillment center die graag de handen ineen slaat voor jouw merk, product en bedrijf? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Wij weten als geen ander dat het belangrijk is om je merk en je klanten te binden en te blijven verbinden. Door middel van promotie artikelen en cash backs kunnen wij je klanten blijven boeien. Wij kunnen van a tot z het gehele proces uit handen nemen. Door een promotion fulfillment center te vinden en dat aan je te binden ben je bij Hokra aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd in het opzetten van een promotion fulfillment center waardoor je vandaag de dag bij ons in goede handen bent. Hokra beschikt dan ook over een team van specialisten dat precies weet welke stappen zij moet nemen om bestaande klanten te blijven triggeren en om nieuwe klanten binnen te halen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We plannen graag een kop koffie met je in om jouw wensen te bespreken.

Bel ons direct
Image

Waarom een promotion fulfillment center inschakelen?

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij krijgen ons inzicht voor jouw wensen door intensieve gesprekken te voeren over je bedrijf, je kernwaarden, je product, je klanten en je doelen te bespreken. Hokra zet vol in op de persoonlijke aandacht en dat merk je terug in onze persoonlijke benadering, duidelijke afspraken en een fijne samenwerking. Wij geloven namelijk niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voor P2P (person to person). Het team van Hokra staat bekend als creatief, origineel en effectief.

Daarnaast gaan wij te allen tijde voor meetbaar resultaat. Wij vinden het belangrijk om mens en merk te blijven verbinden. Dit doen wij niet alleen met leuke acties en promotionele artikelen, maar ook met het uit handen nemen van het logistieke gedeelte. Wij hebben alle IT-oplossingen zoals webshops en fulfillment platformen in huis. Van cashbackacties en free-on-mail, tot opslag en distributie, Hokra regelt het allemaal. Ons team is sterk in communicatie en dat zetten wij dan ook graag in voor al onze klanten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra als promotion fulfillment center

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze diensten? Neem dan direct een kijkje op onze website. Laat je verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten en de mogelijkheden en diensten die wij je aanbieden als promotion fulfillment center.