Merkactivatiebureau

Wil je graag je NPS score verbeteren?  Een positieve digitale mond-tot-mondreclame is belangrijk om klanten over te halen om jouw product aan te schaffen. Hoe tevreden zijn klanten over jouw product en hoe waarschijnlijk is het dat ze jou aanbevelen aan anderen? De antwoorden kunnen jou helpen om je NPS score te verbeteren. Zoek je een specialist die de NPS score van jouw merk of product kan meten en met de uitkomst ervan aan de slag gaat om jouw organisatie te helpen groeien? De NPS specialisten van full service bureau Hokra staan voor je klaar! Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Als je hecht aan een goede relatie met je klanten dan is een NPS onderzoek een belangrijke tool die wij voor je kunnen inzetten. Ons gepassioneerde team kent medewerkers in alle expertises en ook het opzetten van een NPS onderzoek en de uitkomst ervan analyseren is een kolfje naar de hand van onze NPS specialist. Wij zijn creatief, origineel en effectief en gaan altijd voor meetbaar resultaat.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

Hokra helpt met NPS score verbeteren

Hokra is specialist in online marktonderzoek. Wij geven je de juiste marktinformatie zodat je daar op in kunt spelen en de juiste beslissingen kunt nemen om je NPS score te verbeteren. Bied je klanten de mogelijkheid om een dialoog te voeren met jouw organisatie. Lopen je klanten tegen problemen aan? Met NPS onderzoek kom je erachter en kun je er wat aan doen. Als jij bij ons aanklopt om je NPS score te verbeteren dan gaan we eerst met je in gesprek. Als we jou, je product en je klanten goed kennen dan kunnen wij het juiste NPS onderzoek opzetten. Wij geloven in persoonlijke aandacht en gaan voor P2P (persoon tot persoon). Door op een gelijk niveau met je klanten te communiceren zal de klantbeleving verbeteren.

Jarenlange ervaring met het NPS score verbeteren

Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Wij werken voor grote bedrijven en merken zoals Achmea, BAM, BMW, Interpolis en Spa. Met onze jarenlange ervaring kunnen we ook veel voor jouw organisatie betekenen. We zijn sterk in communicatie en weten de juiste toon te treffen richting je klanten. Hokra begint elk project met een ijzersterke strategie. We hebben namelijk niet alleen originele ideeën, maar zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Wij bieden je graag onze expertise aan om je NPS score te verbeteren. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen.