Jouw NPS score verbeteren?

Wil je graag je NPS score verbeteren?  Een positieve digitale mond-tot-mondreclame is belangrijk om klanten over te halen om jouw product aan te schaffen. Hoe tevreden zijn klanten over jouw product en hoe waarschijnlijk is het dat ze jou aanbevelen aan anderen? De antwoorden kunnen jou helpen om je NPS score te verbeteren. Zoek je een specialist die de NPS score van jouw merk of product kan meten en met de uitkomst ervan aan de slag gaat om jouw organisatie te helpen groeien? De NPS specialisten van full service bureau Hokra staan voor je klaar! Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Als je hecht aan een goede relatie met je klanten dan is een NPS onderzoek een belangrijke tool die wij voor je kunnen inzetten. Ons gepassioneerde team kent medewerkers in alle expertises en ook het opzetten van een NPS onderzoek en de uitkomst ervan analyseren is een kolfje naar de hand van onze NPS specialist. Wij zijn creatief, origineel en effectief en gaan altijd voor meetbaar resultaat.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

NPS score verbeteren met Hokra

Wilt u uw NPS score verbeteren? Zoekt u een manier om uw NPS score te verbeteren? Zoek niet verder, want full service bureau Hokra is dé specialist op het gebied van de NPS score verbeteren. De NPS score is de Net Promoter Score. Het is, zoals wij bij Hokra weten, een beproefde methode om de loyaliteit van je klant te meten. Door het stellen van eenvoudige vragen kan de NPS score berekend worden. En als je een NPS score kunt berekenen, dan kun je de NPS score ook verbeteren! De NPS score ontstond in 2003, toen er een onderzoeksproject werd uitgevoerd om te zien of er een snelle manier is om feedback van klanten te krijgen. Het bleek dat het meten van bijvoorbeeld klanttevredenheid het beste ging met behulp van de NPS score. Als ervaren bureau maakt Hokra dan ook gebruik van deze methode om de NPS score te verbeteren.

Full service bureau om NPS score te verbeteren

Hokra is een full service bureau, gevestigd in Noordeloos en is werkzaam op het gebied van strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verbeteren van de NPS score. Door de NPS score te verbeteren en gebruik te maken van een uitgekiende branding strategie samen met andere marketing activiteiten, bouw je jouw dienst of product, jouw merk dus, op. Hokra staat volledig tot je dienst om je daar effectief mee te helpen! Ons team bestaat uit medewerkers die expertise hebben op elk marketing vlak We gaan graag voor jou aan de slag en ontzorgen je van a tot z.

NPS score verbeteren met P2P

Hokra is een professioneel erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Wij hebben jarenlange ervaring met het verbeteren van de NPS score en andere marketing acties. Je zult merken dat wij een zeer originele en creatieve aanpak hebben, die bovendien veel effectiviteit teweegbrengt. Wij gaan helemaal voor meetbaar resultaat! Hokra zet in op P2P, omdat bij ons de persoonlijke aandacht voorop staat. Wij geloven namelijk niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voluit voor P2P (person to person). Wij laten werkelijk geen mogelijkheid onbenut om een stevig, positief merkbeeld neer te zetten. We brengen de brand strategie, promotionele artikelen en marketing services samen om jouw bedrijf goed onder de aandacht te brengen. Wij werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij zijn sterk in communicatie en staan altijd volledig tot jouw beschikking. Door intensieve gesprekken te voeren over jouw merk, je bedrijf, je kernwaarden, je klanten en je doelstellingen, krijgen wij optimaal inzicht. Zo brengen we jouw look en feel in stelling om de NPS score te verbeteren. Wil je meer weten over jouw NPS score verbeteren of wat Hokra voor jouw merk kan betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!