Merkactivation

Als je je merk, product of bedrijf op een effectieve onder de aandacht wilt brengen bij je doelgroep, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen, denk dan eens aan Hokra, een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. Hokra is een professioneel full service communicatiebureau, gespecialiseerd in merkactivation, voor promotionele artikelen, strategische communicatie en conceptontwikkeling. Hokra biedt meerdere diensten aan op het gebied van marketing en refund acties. Als je met Hokra in zee gaat, behaal je optimale resultaten in combinatie met merkactivation.

Door gebruik te maken van merkactivation zorg je dat je wordt gezien. De experts van Hokra passen slimme merk activatie toe op jouw producten. Op een effectieve manier brengen wij jouw organisatie of product bij de beoogde doelgroep onder de aandacht en wij zorgen voor binding aan je merk of organisatie door gebruik te maken van ijzersterke strategieën en het inzetten van de juiste middelen. Bij Hokra brengen we in een persoonlijk gesprek je ideeën en wensen in kaart tijdens een (de)briefing. Vervolgens bepalen we gezamenlijk de strategie, om daarna een conceptplan te presenteren. Na je akkoord gaan we over tot de realisatie en daarna worden de effectieve resultaten gemeten en inzichtelijk gemaakt via rapportage. Na afloop volgt een evaluatie.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Algemeen Directeur / Partner
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Sr. Accountmanager / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Merkactivation bij full service bureau Hokra

Ons gepassioneerde team richt zich altijd op concrete, meetbare resultaten, die wij kunnen behalen door middel van merkactivation. Wij staan bekend om onze effectiviteit, creativiteit en originaliteit en natuurlijk gaan we bij elke opdracht en elke opdrachtgever voor een persoonlijke benadering. Vaak wordt gesproken over B2B of B2C, maar het is onze intentie om slechts te gaan voor P2P (persoon tot persoon); Hokra denkt in mensen (in plaats van in doelgroepen) en gebruikt merkactivation om jouw product of organisatie op een persoonlijke manier onder de aandacht te brengen en jouw boodschap effectief over te brengen bij de door jou beoogde doelgroep.

De creatieve merkactivation specialist

Bij Hokra ga je voor het totaalpakket; wij denken mee en daarom kun je ervan verzekerd zijn dat jouw organisatie en product in goede handen zijn. Hokra beschikt over een ijzersterk team gemotiveerde merkactivation specialisten, ieder met hun eigen expertise. In een adviserend gesprek bespreken we jouw wensen en ideeën, die we opnemen in een persoonlijk, op maat gemaakt conceptplan. Door middel van het inzetten van de juiste middelen en ijzersterke strategieën bouwt jouw doelgroep een band op met jouw merk.
Wil je meer weten over merkactivation, kijk dan eens onze website. Voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek kun je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je met plezier te woord.