Merkactivation

Als je je merk, product of bedrijf op een effectieve onder de aandacht wilt brengen bij je doelgroep, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen, denk dan eens aan Hokra, een bedrijf waar je op kunt vertrouwen. Hokra is een professioneel full service communicatiebureau, gespecialiseerd in merkactivation, voor promotionele artikelen, strategische communicatie en conceptontwikkeling. Hokra biedt meerdere diensten aan op het gebied van marketing en refund acties. Als je met Hokra in zee gaat, behaal je optimale resultaten in combinatie met merkactivation.

Door gebruik te maken van merkactivation zorg je dat je wordt gezien. De experts van Hokra passen slimme merk activatie toe op jouw producten. Op een effectieve manier brengen wij jouw organisatie of product bij de beoogde doelgroep onder de aandacht en wij zorgen voor binding aan je merk of organisatie door gebruik te maken van ijzersterke strategieën en het inzetten van de juiste middelen. Bij Hokra brengen we in een persoonlijk gesprek je ideeën en wensen in kaart tijdens een (de)briefing. Vervolgens bepalen we gezamenlijk de strategie, om daarna een conceptplan te presenteren. Na je akkoord gaan we over tot de realisatie en daarna worden de effectieve resultaten gemeten en inzichtelijk gemaakt via rapportage. Na afloop volgt een evaluatie.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Merkactivation bij full service bureau Hokra

Wil je je klanten blijven binden? Of wil je meer aandacht voor jouw merk en bedrijf? Zoek dan niet verder en neem contact op met de specialisten van Hokra. Hokra is gespecialiseerd in merkactivation. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgebouwd in het opzetten van merkactivation voor verschillende bedrijven. Vandaag de dag plukken zij hiervan de vruchten. Iedereen kan een kijkje nemen in ons uitgebreide portfolio. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij slaan onze handen dan ook graag ineen voor het opzetten van een sterk en strategische merkactivation. Hokra beschikt over een team van specialisten dat precies weet welke snaren zij moeten raken om de merkactivation van een bedrijf tot een waar succes te maken. Hokra zet vol in op de persoonlijke aandacht. Wij geloven namelijk niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voor P2P (person to person). Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We plannen graag een kop koffie met je in.

Merkactivation inzetten door specialisten

Het team van Hokra staat bekend als creatief, origineel en effectief. Daarnaast gaan wij te allen tijde voor meetbaar resultaat. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk en onderhouden dan ook graag korte lijnen en maken duidelijke afspraken. Wij krijgen ons inzicht voor de merkactivatie voor jouw bedrijf door intensieve gesprekken te voeren over je bedrijf, je kernwaarden, je product, je klanten en je doelen. We stellen daarna een plan van aanpak op die in de lijnen is met jouw wensen. Daarnaast zorgen we dat de huisstijl en de merkactivatie past bij jouw bedrijf. Ons team is sterk in communicatie en die zetten wij dan ook graag in voor al onze klanten. Door middel merkactivation blijf je je klanten boeien en verbinden. Het is ons doel jouw klanten te prikkelen, te belonen en te binden door de relatie tussen merk en klant te versterken.

Meer weten over merkactivation?

Wil je meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden die wij je aan kunnen bieden voor het inzetten van onze diensten? Je kan direct een kijkje nemen op deze website. Hier vind je al onze afgeronde projecten, zodat je een goed beeld krijgt van onze kunde en kennis. Wij beschikken over een gepassioneerd team met vele medewerkers in alle expertises. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau, dat graag voor jouw bedrijf aan de slag gaat.