Merkactivatiebureau

Wil je jouw merk of product onder de aandacht brengen en ben je op zoek naar een merkactivatiebureau? Full service bureau Hokra zorgt ervoor dat jouw merk of product opvalt bij de juiste doelgroep. Met een gepassioneerd team van medewerkers in alle expertises kun je er terecht voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen.

Wij zijn creatief, origineel en effectief en wij houden van een persoonlijke benadering. Wij ademen communicatie en gaan dan ook eerst met je in gesprek om jou, je bedrijf en product goed te leren kennen. Zo komen de mooiste ideeën tot stand wat een sterke basis is voor merkactivatie van jouw product. Wij zijn dus het merkactivatiebureau wat je zoekt! Als merkactivatiebureau helpen we u graag bij het opzetten van loyaliteitsprogramma’s, e-commerce, promotionele artikelen en bijvoorbeeld cashbackacties.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra: het merkactivatiebureau met jarenlange ervaring!

Hokra is een ervaren en deskundig merkactivatiebureau dat komt met een compleet pakket waar je echt wat aan hebt. Er zijn diverse manieren om de boodschap goed en helder over te late komen. Je kunt bijvoorbeeld promotionele artikelen inzetten of refund- en cashbackacties opzetten. Dit werkt goed om mensen over de streep te trekken om een nieuw product te kopen. Met een loyaliteit- en spaarprogramma behoud je bestaande klanten en bouwt dit verder uit. Welke aanpak je ook kiest, wij zorgen ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt. Van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie.

Merkactivatiebureau met persoonlijke aandacht

Hokra is sterk in communicatie; wij brengen merk en mens écht samen. In een tijd die bol staat van de communicatie prikkels is dat best bijzonder Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, maar wij gaan van P2P (persoon tot persoon). Wij zijn een uniek merkactivatiebureau dat de trends en ontwikkelingen op de voet volgt. Elk project beginnen wij met een ijzersterke strategie. Wij luisteren goed naar je wensen en leren zo jou, je bedrijf en product goed kennen. Daarmee gaan wij aan de slag en komen met een origineel en creatief plan dat jouw product op een persoonlijke manier onder de aandacht brengt van de juiste doelgroep. Wij zorgen ervoor dat de boodschap goed en helder overkomt en dat de doelgroep zich verbindt met jouw organisatie.

Merkactivatiebureau, vertrouwd en innovatief!

Hokra is een erkend en gecertificeerd merkactivatiebureau. We zijn innovatief met sterke handen en gedachten en een netwerk waar we de wereld mee kunnen veroveren. We leveren kwaliteit en hebben jarenlange ervaring. Grote bedrijven zoals BMW, Achmea, BAM en Spa hebben ons niet voor niets hun vertrouwen gegeven. Wij gaan voor meetbaar resultaat en houden je tijdens het proces van alle ontwikkelingen op de hoogte. Maak gebruik van onze expertise en neem contact met ons op!