Merk activation

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van merk activation? Ben je op zoek naar een manier om jouw merk onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep op een leuke en unieke wijze? Ben je op zoek naar een creatief en uniek bureau dat graag voor jouw doelen aan de slag gaat? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij full service bureau Hokra. Hokra is gevestigd in Noordeloos en biedt jou graag zijn jarenlange ervaring aan bij het bedenken en realiseren van een passende merk activation.

Door de jaren heen hebben wij vele projecten afgerond die je terug kunt zien op deze website. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij je aanbieden en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om jouw wensen en doelen persoonlijk te bespreken. Als je op zoek bent naar een full service bureau dat gespecialiseerd is in merk activation ben je bij Hokra op het juiste adres.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Merk activation bij full service bureau Hokra

Wij begrijpen dat het uit handen geven van merk activation een lastig proces kan zijn. Desalniettemin weten wij als geen ander wat wij voor jouw bedrijf en merk kunnen betekenen. Wij gaan graag met je om de tafel zitten om alle wensen door te nemen en daar een passend concept aan voor te ontwerpen. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen dat bestaat uit een gepassioneerd team met diverse medewerkers die elk hun eigen expertise hebben. Wij zijn creatief, origineel en effectief en gaan te allen tijde voor meetbaar resultaat. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (person to person). Door onze jarenlange ervaring en kennis hebben wij veel ervaring met het werken voor grote merken en bedrijven zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Doordat wij sterk zijn in communicatie kunnen wij jouw merk onder de aandacht brengen bij de juiste personen. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau waar je me een gerust hart de merk activation aan over kunt laten.

De creatieve merk activation specialist

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of merk? Wij nodigen je graag uit om een afspraak in te plannen bij één van onze specialisten. Zodra je met ons in zee gaat zorgen wij ervoor dat de behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertaald worden naar een indrukwekkende activatie. Een creatief concept is de basis voor een duurzame merkactivatie.