Merk activatie

Ben je op zoek naar een full service bureau waarbij je terecht kunt voor merk activatie? Wil je op een originele en effectieve manier jouw merk of product op de markt brengen? Ben je op zoek naar een manier om je product en/of merk bij jouw doelgroep onder de aandacht te brengen? Bij Hokra is je product, bedrijf en merk in goede handen. Hokra beschikt over verschillende merk activatie specialisten. Door de jaren heen is het ijzersterke team van Hokra steeds verder uitgebreid en heeft iedere professional zijn eigen expertise. Je wordt van A tot Z ontzorgd. In een persoonlijk advies gesprek bespreken zij graag de wensen. Jouw persoonlijke ideeën worden meegenomen in een persoonlijk conceptplan.

Door middel van ijzersterke strategieën, concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij jouw doelgroep om zich aan je merk of organisatie te verbinden. Meer weten over merk activatie? Neem vrijblijvend een kijkje bij onze afgeronde projecten!

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Indrukwekkende merk activatie van Hokra

Wil je merk activatie inzetten voor jouw merk of product? Bij Hokra ben je aan het juiste adres! Met onze ervaring en expertise kunnen wij voor jou een unieke merk activatie creëren. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Hokra werkt met een gepassioneerd team met medewerkers in alle expertises. Merk activatie is één van onze specialiteiten. We zijn creatief, origineel en effectief. De eerste stap is een persoonlijk gesprek waarin we jou, je product en je klanten leren kennen. Daarnaast willen we graag weten wat jouw wensen, je doelen en je budget zijn. Hokra weet de juiste snaar bij jouw doelgroep te raken. Een creatief concept is de basis voor een duurzame merkactivatie. Als je akkoord bent met het concept gaan we de campagne uitvoeren. Wij hebben niet alleen goede ideeën maar zorgen ook voor een perfect uitvoering. Alles wat er nodig is voor een succesvolle campagne hebben wij in huis. Van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Wij gaan voor meetbaar resultaat. Tijdens het proces houden we je van alle ontwikkelingen op de hoogte. Je kunt rekenen op excellente marketing executie én de inzet van alle nodige kanalen. Online, offline en sociale media.

Jarenlange ervaring met merk activatie

Veel bekende bedrijven maken gebruik van onze diensten. Tot onze klantenkring behoren bedrijven als Achmea. BAM, BMW, Dyson, Interpolis en Spa. Ook voor jou zetten wij onze jarenlange ervaring, expertise en enorme netwerk graag in. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Wij ademen communicatie en zijn innovatief. Hokra brengt op het juiste moment, met de juiste middelen en de juiste actietechniek merk en mens écht samen. Wij weten de juiste snaar bij jouw doelgroep te raken. Een persoonlijke benadering vinden wij heel belangrijk. We geloven niet in B2B of B2C, maar wij gaan voor P2P (persoon tot persoon).

Iets voor jou?

Hebben wij je interesse gewekt en wil je meer weten? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Hokra prikkelt, activeert en regelt. Samen met jou kijken we of we een spaarprogramma, een cashback actie, promotionele artikelen of een andere aansprekende actie inzetten. Wij hebben alles onder één dak voor jouw campagne. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zetten ons volledig in voor succesvolle merk activatie van jouw merk of product. Hokra gaat voor duurzame merk activatie dat merk en klant aan elkaar verbindt. Wij gaan graag voor jou aan de slag!