Merk activatie

Ben je op zoek naar een full service bureau waarbij je terecht kunt voor merk activatie? Wil je op een originele en effectieve manier jouw merk of product op de markt brengen? Ben je op zoek naar een manier om je product en/of merk bij jouw doelgroep onder de aandacht te brengen? Bij Hokra is je product, bedrijf en merk in goede handen. Hokra beschikt over verschillende merk activatie specialisten. Door de jaren heen is het ijzersterke team van Hokra steeds verder uitgebreid en heeft iedere professional zijn eigen expertise. Je wordt van A tot Z ontzorgd. In een persoonlijk advies gesprek bespreken zij graag de wensen. Jouw persoonlijke ideeën worden meegenomen in een persoonlijk conceptplan.

Door middel van ijzersterke strategieën, concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij jouw doelgroep om zich aan je merk of organisatie te verbinden. Meer weten over merk activatie? Neem vrijblijvend een kijkje bij onze afgeronde projecten!

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Algemeen Directeur / Partner
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Sr. Accountmanager / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Merk activatie bij Hokra

Ben je van plan een nieuwe manier te zoeken om extra aandacht te genereren voor je merk bij je doelgroep? Of heb je een nieuw product gelanceerd en wil je dit graag promoten? Bij Hokra helpen we je graag aan betere resultaten door middel van merk activatie. Hokra is een full service bureau voor promotionele artikelen, strategische communicatie en conceptontwikkeling. Wij hebben ons gespecialiseerd in merk activatie: op een effectieve manier brengen wij jouw organisatie of product bij de beoogde doelgroep onder de aandacht. Door middel van ijzersterke strategieën en het inzetten van de juiste middelen zorgen wij dat jouw doelgroep zich bindt aan je merk of organisatie. De werkwijze van Hokra gaat in het kort als volgt: we beginnen met persoonlijke gesprekken, om je wensen en ideeën in kaart te brengen tijdens een (de)briefing. Vervolgens bepalen we de strategie, waarna we een conceptplan presenteren. Na goedkeuring gaan we over tot realisatie en worden de daadwerkelijke resultaten gemeten, die we inzichtelijk maken via rapportage en tenslotte evalueren we het traject. Op deze manier biedt Hokra je een effectief totaalpakket.

Merk activatie door de specialisten van Hokra

Het gepassioneerde team van Hokra heeft jarenlang ervaring, werkt voor grote, bekende merken als Achmea, BMW, BAM en Spa en onze medewerkers richten zich altijd op concrete, meetbare resultaten, die wij kunnen behalen door middel van merk activatie. Wij staan bekend om onze creativiteit, originaliteit en effectiviteit, waarbij het vanzelfsprekend is dat we gaan voor een persoonlijke benadering. Vaak wordt in ons vakgebied gesproken over B2B of B2C, maar wij gaan juist voor P2P (persoon tot persoon) – wij denken in mensen (in plaats van in doelgroepen), om op deze manier jouw organisatie of merk op een persoonlijke en effectieve manier onder de aandacht te brengen door middel van merk activatie . We zorgen er graag voor dat jouw boodschap overkomt en blijft hangen bij jouw doelgroep.

Sterke merk activatie met een ijzersterk team

Bij Hokra kun je ervan verzekerd zijn dat jouw organisatie, merk en product in goede handen is. Hokra beschikt over een ijzersterk team gemotiveerde merk activatie specialisten. In een persoonlijk adviserend gesprek bespreken onze medewerkers jouw persoonlijke ideeën, die we meenemen in een op maat gemaakt conceptplan. Door middel van ijzersterke strategieën en het inzetten van de juiste middelen bouwt jouw doelgroep een band op met je organisatie of merk. Wil je meer weten over merk activatie, kijk dan eens bij onze afgeronde projecten op deze website. Voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek kun je altijd contact met ons opnemen, wij geven graag meer informatie over de persoonlijke, slimme merk activatie van Hokra.