Merk activatie

Ben je op zoek naar een full service bureau waarbij je terecht kunt voor merk activatie? Wil je op een originele en effectieve manier jouw merk of product op de markt brengen? Ben je op zoek naar een manier om je product en/of merk bij jouw doelgroep onder de aandacht te brengen? Bij Hokra is je product, bedrijf en merk in goede handen. Hokra beschikt over verschillende merk activatie specialisten. Door de jaren heen is het ijzersterke team van Hokra steeds verder uitgebreid en heeft iedere professional zijn eigen expertise. Je wordt van A tot Z ontzorgd. In een persoonlijk advies gesprek bespreken zij graag de wensen. Jouw persoonlijke ideeën worden meegenomen in een persoonlijk conceptplan.

Door middel van ijzersterke strategieën, concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij jouw doelgroep om zich aan je merk of organisatie te verbinden. Meer weten over merk activatie? Neem vrijblijvend een kijkje bij onze afgeronde projecten!

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

De Nationale Bomen Top 50

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Merk activatie bij Hokra

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor merk activatie? Ben je op zoek naar een full service bureau dat jou de merk activatie uit handen neemt? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij slaan graag de handen ineen om jouw merkactivatie binnen een korte tijd te activeren met een boost. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn en we denken graag met je mee. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als jouw merk niet op de juiste manier onder de aandacht kan worden gebracht bij jouw doelgroep. Wat je ook voor inspanningen doet, de bestellingen blijven uit. Door in contact te komen met de specialisten van Hokra zul je merken dat wij met een op maat gemaakt plan worden om de merk activatie voor jouw bedrijf of merk te activeren. Wij zien je aanvraag voor de inzet van merk activatie graag tegemoet.

Merk activatie door de specialisten van Hokra

Hokra biedt jou graag meer dan 25 jaar ervaring aan bij de inzet van onder andere merk activatie. Je bent bij ons ook van harte welkom voor promotionele artikelen programma, loyaliteits- en spaarprogramma’s, kerst- en eindejaarsgeschenken, cashbackacties en (e-)mailings. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. We prikkelen, activeren en regelen. Door de jaren heen wisten vele bedrijven ons te vinden en zij maakten graag gebruik van onze kennis en expertises. Het is onze taak om ook vandaag de dag de behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep te vertalen naar een indrukwekkende merkactivatie. Ons team staat bekend als creatief, origineel en effectief. Wij gaan te allen tijde voor meetbaar resultaat en geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon).

Sterke merk activatie met een ijzersterk team

Op het juiste moment met het juiste middel en de juiste actietechniek, om mens en merk écht samen te brengen. Dat is het wat Hokra voor ogen heeft. Wil je meer weten over de mogelijkheden om onze specialisten in te schakelen? Ben je benieuwd hoe wij jouw merk of bedrijf beter onder de aandacht kunnen krijgen, én behouden, bij jouw doelgroep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met je in om jouw wensen en doelen te bespreken. Wij zien je aanvraag voor de inzet van jouw gewenste merk activatie graag tegemoet.