Merk activatie

Ben je op zoek naar een full service bureau waarbij je terecht kunt voor merk activatie? Wil je op een originele en effectieve manier jouw merk of product op de markt brengen? Ben je op zoek naar een manier om je product en/of merk bij jouw doelgroep onder de aandacht te brengen? Bij Hokra is je product, bedrijf en merk in goede handen. Hokra beschikt over verschillende merk activatie specialisten. Door de jaren heen is het ijzersterke team van Hokra steeds verder uitgebreid en heeft iedere professional zijn eigen expertise. Je wordt van A tot Z ontzorgd. In een persoonlijk advies gesprek bespreken zij graag de wensen. Jouw persoonlijke ideeën worden meegenomen in een persoonlijk conceptplan.

Door middel van ijzersterke strategieën, concepten en het inzetten van de juiste middelen helpen wij jouw doelgroep om zich aan je merk of organisatie te verbinden. Meer weten over merk activatie? Neem vrijblijvend een kijkje bij onze afgeronde projecten!

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Merk activatie bij Hokra

Heb je belangstelling voor merk activatie? Ben je op zoek naar een specialistisch bureau om jouw merk, dus jouw product of dienst, via merk activatie goed onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep? Hokra is precies het specialistische bureau dat je zoekt en we heten je dan ook van harte welkom op onze website! Hokra is gevestigd in Noordeloos. We zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We zijn gespecialiseerd in merk activatie, omdat we ervan overtuigd zijn dat het voor iedere onderneming van het grootste belang is om zijn of haar merk aan de doelgroep te verbinden. Wij zijn in staat de behoeften, motivaties en interesses van jouw doelgroep te vertalen naar een merk activatie, zodat steeds meer klanten zich aan jouw merk binden. Ons doel is om jouw klanten te boeien, te belonen en te binden door de relatie tussen merk en klant te versterken. Hokra zet tijdens de merk activatie helemaal in op de persoonlijke aandacht, omdat wij namelijk niet geloven in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar absoluut in P2P (person to person). Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij zijn sterk in communicatie en staan altijd volledig tot jouw beschikking.

Totale ontzorging tijdens merk activatie

Totale ontzorging tijdens je merk activatie is wat Hokra je biedt. Ons bureau heeft inmiddels jarenlange ervaring en in ons gepassioneerde team zijn alle expertises vertegenwoordigd. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Alle medewerkers werken vanuit originele ideeën, die bol staan van creativiteit, uitgekiende en beproefde marketing strategieën en doeltreffende acties. Het uiteindelijke doel is natuurlijk een effectieve en duurzame merk activatie en met Hokra ben je daarvan gegarandeerd. Als wij voor je aan de slag gaan, hoef je je niet meer druk te maken over je merk, dat is in goede handen! We zetten koers naar een meetbaar resultaat. We verkrijgen ons inzicht voor de merk activatie door intensieve gesprekken te voeren over je bedrijf, je kernwaarden, je product, je klanten en je doelen. We stellen daarna een plan van aanpak op.

Nadere informatie over merk activatie

Op deze website is al veel te lezen over de succesvolle merk activatie die Hokra jou aanbiedt. Heb je nog vragen over onze merkactivatie of wat Hokra voor jouw merk kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Belangrijk om ook te vertellen is dat Hokra tijdens alle activiteiten, dus ook merk activatie, werkt met het principe Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De grondslag van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is eenvoudig: de merkactivatie moet leuk zijn voor iedereen: opdrachtgever, ontvanger en diegene die aan de merkactivatie werkt.