Creatief loyalty programma laten. maken

Ben je op zoek naar een manier om je klanten te blijven prikkelen, te boeien en te blijven verrassen? Ben je op zoek naar een manier om de loyaliteit van je klanten te blijven houden? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Hokra. Bij Hokra ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een loyalty programma dat feilloos aansluit op de look en de feel van jouw bedrijf. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan in het verder uitbreiden van ons full service bureau. Het is onze kracht om een effectief loyaliteitsprogramma op te zetten, te beheren en de informatie te analyseren. Hokra brengt mens en merk samen door de inzet van merkactivatie, promotionele artikelen en marketing services.

Door een loyalty programma op te zetten dat aansluit bij jouw bedrijf, weet je zeker dat het een kans van slagen heeft. Wij denken met je mee, brainstormen en komen met de mooiste ideeën. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen door de mogelijkheden die wij je aanbieden voor het opzetten van een loyalty programma door de experts van Hokra.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een loyalty programma laten opzetten?

Bestaande klanten behouden en uitbouwen levert meer rendement op dan het werven van nieuwe klanten. Een loyaliteitsprogramma kan daarbij helpen. Je klanten boeien, belonen en binden: onze loyaliteits- en spaarprogramma’s versterken de relatie tussen merk en klant. Vanaf het eerste idee tot de complete uitvoering ontzorgen wij je van a tot z en gaan wij graag aan de slag vanuit het oogpunt: jouw bedrijf.

Met promotionele communicatie steken we de stekker in je merk, trekken de aandacht en brengen actie tot stand. Hieronder valt dan ook zeker een loyalty programma. Het is onze taak om te prikkelen, te activeren en het voor onze klanten te regelen. We hebben alles in huis om van jouw beoogde campagne een succes te maken.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De loyalty programma specialist van Nederland!

Hokra weet hoe je een effectief loyaliteitsprogramma opzet, beheert en de informatie analyseert. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We staan bekend als creatief, origineel en effectief en gaan ook graag voor jouw bedrijf aan de slag. Daarnaast gaan we te allen tijde voor meetbaar resultaat, waardoor wij nauwkeurig bijhouden of het bedachte loyaliteitsprogramma het juiste effect heeft.