Zo organiseer je succesvol een loyalty marketingcampagne

De loyalty marketing specialist

Is het jouw droom dat klanten zich hechten aan jouw merk of product? Ben je op zoek naar een loyalty marketing specialist die dat voor jou kan realiseren? Hokra heeft hiervoor de nodige ervaring en expertise in huis. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele activiteiten. Ons gepassioneerde team bestaat uit medewerkers in alle expertises. Onze ervaren loyalty marketing specialist weet de juiste aanpak om de relatie tussen merk en klant te versterken. Boeien, belonen en binden is onze strategie. Wij hebben al diverse effectieve loyaliteitsprogramma’s opgezet en wij gaan ook graag voor jou aan de slag. Hokra weet uit ervaring dat het uitbouwen en behouden van bestaande klanten meer rendement oplevert dan het werven van nieuwe klanten. Wij zetten een loyaliteitsprogramma op dat past bij jouw merk en zorgt voor trouwe klanten. Onze experts staan graag voor je klaar om een effectief loyaliteitsprogramma op te zetten, te beheren en de informatie te analyseren. Wij gaan daarbij niet over één nacht ijs en gaan je eerst de hemd van het lijf vragen zodat we jou, je merk en je klanten goed leren kennen. Dit is een sterk uitgangspunt voor een goede aanpak. 

Download de GRATIS checklist cashback.

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Voorbeelden van succesvolle cashback programma’s

Royal Canin – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Persoonlijke aandacht loyalty marketing specialist

Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Onze marketing strategie is dan ook P2P (persoon tot persoon). Door met je doelgroep op gelijk niveau te communiceren wordt er een band gekweekt. Wij gaan ervoor zorgen dat jouw klanten echt ‘klanten voor het leven” worden. Hokra heeft niet alleen goede ideeën, maar wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Je kunt met een gerust hart alles aan ons overlaten. Wij houden je van alle ontwikkelingen gedurende het hele proces op de hoogte. Na het eerste gesprek, bedenken wij een strategie, volgt er een concept, realisatie, een resultaatmeting en een evaluatie.

Erkend communicatiebureau

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met vele jaren ervaring. Wij zijn een innovatief bureau met een uitgebreid netwerk en gaan enthousiast met elke uitdaging aan de slag. Wij werken voor grote bedrijven en merken als Achmea, BAM, BMW, Dyson, Interpolis en Spa. Je kunt erop rekenen dat onze loyalty marketing specialist met programma komt dat de aandacht trekt van de juiste doelgroep. Hokra ademt communicatie en gaat voor meetbaar resultaat. Wij brengen mens en merk echt samen en zorgen ervoor dat deze band blijft bestaan. Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen.