Zo organiseer je succesvol een loyaliteitsprogramma B2B

De specialist voor uw loyaliteitsprogramma B2B

Wil je dat klanten zich hechten aan jouw merk of product? Hokra heeft hele goede ideeën om dat voor jou te realiseren. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele activiteiten. Met een loyaliteitsprogramma b2b versterken wij de relatie tussen merk/product en klant. Dit doen wij door te boeien, belonen en binden. Vaak zijn organisaties gericht op het werven van nieuwe klanten, maar bestaande klanten behouden en uitbouwen levert meer rendement op. Met ons gepassioneerde team hebben wij al veel succesvolle loyaliteitsprogramma’s opgezet. Ons team kent medewerkers in alle expertises en ook voor een aansprekend loyaliteitsprogramma b2b voor jouw organisatie hebben wij de juiste experts klaar staan. Zij weten precies hoe je een effectief loyaliteitsprogramma opzet, beheert en de informatie analyseert. Je kunt kiezen uit diverse methodes in jouw look en feel. Als je bij ons aanklopt dan willen we jou, je product en je klanten eerst goed leren kennen. Dit is een sterke basis voor het juiste loyaliteitsprogramma. Wij zijn creatief, origineel en effectief en wij gaan altijd voor meetbaar resultaat. Je kunt rekenen op een verrassend plan van aanpak zodat klanten je trouw blijven. 

Download de GRATIS checklist cashback.

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Sorry, no posts matched your criteria.

Loyaliteitsprogramma B2B op maat

Wil je je product of dienst vooral onder de aandacht brengen bij andere bedrijven en en wil je dat deze bedrijven telkens weer terugkeren? Ook bij b2b marketing staat bij ons persoonlijke aandacht bovenaan. Door ons te verdiepen in jouw klanten weten wij hoe zij jouw ‘klanten voor het leven’ worden. Je zult verrast zijn door onze originele ideeën en de perfecte uitvoering ervan. Wij komen met een compleet pakket waar je echt wat aan hebt, van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Onze gepassioneerde medewerkers halen het beste uit zichzelf naar boven om jouw doelstelling te halen.

Hokra: voor een effectief loyaliteitsprogramma B2B

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat als het ware communicatie ademt. Onze jarenlange ervaring heeft ons gebracht waar we nu zijn: een innovatief bureau met een uitgebreid netwerk. Grote merken en bedrijven als Spa, Interpolis, BMW, Achmea en BAM mogen wij tot onze klanten rekenen. Hokra zorgt er met een pakkend loyaliteitsprogramma voor dat klanten voor jou blijven kiezen. Wij brengen mens en merk echt samen en hòuden deze samen door promotionele communicatie. We prikkelen, activeren en regelen. Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij krijgen energie van elke nieuwe uitdaging! Neem vandaag nog contact met ons op.