Creatief loyaliteits programma op maat

Ben je op zoek naar een full service bureau dat voor jouw bedrijf een loyaliteits programma op kan zetten? Heb je wel eens gehoord van een loyaliteits programma en wil je er meer van weten? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra biedt jou graag zijn jarenlange ervaring aan in het opzetten van onder andere loyaliteits programma, cashback acties en brand acties. Een loyaliteitsprogramma is zeker een uitstekende manier om jouw bedrijf, jouw dienst en jouw merk onder de aandacht te brengen bij je klanten en de doelgroep. Het is onze grote kracht is om perfecte loyaliteits programma’s op te zetten, die te beheren en de informatie te analyseren.

Wij houden de lijnen kort en duidelijk met onze klanten, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Wij geloven namelijk niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voor P2P (person to person). Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem dan direct een kijkje op onze website. Laat je verrassen door onze diensten en ons uitgebreide portfolio. Hier vind je direct een overzicht van onze succesvolle loyaliteitsprogramma’s die wij voor verschillende klanten hebben opgezet.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een loyaliteits programma laten maken?

Hokra is een full service bureau met jarenlange ervaring op de gebieden strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen onder een dak. In de loop van de jaren hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, dat graag de handen ineen slaat voor het opzetten van een persoonlijk en pakkend loyaliteits programma. Wij weten met een loyaliteit programma de juiste snaar bij je doelgroep te raken en jouw merk te activeren. Met de juiste actietechniek, de juiste middelen en een goed concept kunnen wij de juiste doelen behalen.

Wij weten als geen ander het dat fijn is als je klanten hebt, maar het is de kunst op deze klanten te behouden en te blijven binden aan jouw product. Bestaande klanten behouden en uitbouwen levert meer rendement op dan het werven van nieuwe klanten. Een loyaliteitsprogramma kan daar dan zeker bij helpen. Hokra weet hoe je een effectief loyaliteitsprogramma opzet, beheert en de informatie analyseert. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Versterk je klantrelaties met het loyaliteits programma van Hokra

Bij Hokra begrijpen we dat het opbouwen van sterke klantrelaties essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom hebben we een speciaal loyaliteits programma ontwikkeld dat niet alleen je klanten blij maakt, maar ook je merk versterkt en je omzet verhoogt.

Waarom een loyaliteits programma?

Een effectief loyaliteits programma is een krachtige manier om je klanten te waarderen en te behouden. Door je trouwe klanten te belonen, verhoog je niet alleen hun tevredenheid, maar moedig je hen ook aan om vaker bij je terug te komen. Dit leidt tot een hogere klantloyaliteit en een stabielere omzetstroom. Bovendien helpt een goed ontworpen loyaliteitsprogramma je om je klanten beter te begrijpen en gerichter te benaderen.

Voordelen van Hokra’s loyaliteits programma

Met het loyaliteitsprogramma van Hokra profiteer je van talrijke voordelen die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf:

  1. Verhoogde klantloyaliteit: Door je klanten te belonen met exclusieve voordelen en kortingen, moedig je herhaalaankopen aan en versterk je de band met je klanten.
  2. Betere klantinzicht: Ons programma biedt waardevolle inzichten in het koopgedrag van je klanten, waardoor je je marketingstrategieën kunt optimaliseren en gerichter kunt communiceren.
  3. Grotere merkbetrokkenheid: Door je klanten actief te betrekken bij je merk, creëer je een gemeenschap van loyale klanten die je merk niet alleen herkennen, maar ook aanbevelen aan anderen.

Hoe werkt het?

Het opzetten van je eigen loyaliteits programma met Hokra is eenvoudig en flexibel. Je kunt kiezen uit verschillende beloningsstructuren die passen bij jouw bedrijfsmodel en klantbehoeften. Of je nu punten wilt toekennen voor elke aankoop, speciale kortingen wilt aanbieden voor trouwe klanten, of exclusieve evenementen wilt organiseren, wij helpen je bij elke stap.

  1. Registratie: Nodig je klanten uit om zich aan te melden voor je loyaliteitsprogramma. Dit kan eenvoudig via je website, in je winkel of zelfs tijdens evenementen.
  2. Beloningen: Bepaal welke beloningen je wilt aanbieden. Dit kunnen kortingen, gratis producten, toegang tot exclusieve events of gepersonaliseerde aanbiedingen zijn.
  3. Communicatie: Houd je klanten op de hoogte van hun loyaliteitsstatus en de voordelen die ze kunnen verdienen. Gebruik e-mails, nieuwsbrieven en social media om ze te informeren en te motiveren.
  4. Analyse: Gebruik de data die je verzamelt om je programma continu te verbeteren en nog meer waarde te bieden aan je klanten.

Waarom kiezen voor Hokra?

Bij Hokra hebben we jarenlange ervaring in het ontwikkelen en implementeren van succesvolle loyaliteits programma’s. Ons toegewijde team van experts staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces, van concept tot realisatie. Wij bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw merk en doelstellingen. Met een loyaliteitsprogramma van Hokra kun je je klanten niet alleen belonen, maar ook een onvergetelijke ervaring bieden die hen aan jouw merk bindt. Versterk je klantrelaties, verhoog je omzet en laat je bedrijf groeien met ons op maat gemaakte loyaliteitsprogramma. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om het beste uit je klantrelaties te halen.