Creatief loyaliteits programma op maat

Ben je op zoek naar een full service bureau dat voor jouw bedrijf een loyaliteits programma op kan zetten? Heb je wel eens gehoord van een loyaliteits programma en wil je er meer van weten? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra biedt jou graag zijn jarenlange ervaring aan in het opzetten van onder andere loyaliteits programma, cashback acties en brand acties. Een loyaliteitsprogramma is zeker een uitstekende manier om jouw bedrijf, jouw dienst en jouw merk onder de aandacht te brengen bij je klanten en de doelgroep. Het is onze grote kracht is om perfecte loyaliteits programma’s op te zetten, die te beheren en de informatie te analyseren.

Wij houden de lijnen kort en duidelijk met onze klanten, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Wij geloven namelijk niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voor P2P (person to person). Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem dan direct een kijkje op onze website. Laat je verrassen door onze diensten en ons uitgebreide portfolio. Hier vind je direct een overzicht van onze succesvolle loyaliteitsprogramma’s die wij voor verschillende klanten hebben opgezet.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een loyaliteits programma laten maken?

Hokra is een full service bureau met jarenlange ervaring op de gebieden strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen onder een dak. In de loop van de jaren hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, dat graag de handen ineen slaat voor het opzetten van een persoonlijk en pakkend loyaliteits programma. Wij weten met een loyaliteit programma de juiste snaar bij je doelgroep te raken en jouw merk te activeren. Met de juiste actietechniek, de juiste middelen en een goed concept kunnen wij de juiste doelen behalen.

Wij weten als geen ander het dat fijn is als je klanten hebt, maar het is de kunst op deze klanten te behouden en te blijven binden aan jouw product. Bestaande klanten behouden en uitbouwen levert meer rendement op dan het werven van nieuwe klanten. Een loyaliteitsprogramma kan daar dan zeker bij helpen. Hokra weet hoe je een effectief loyaliteitsprogramma opzet, beheert en de informatie analyseert. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De loyaliteits programma specialist van Nederland!

Wil je meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden voor het opzetten van een loyaliteits programma? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan je graag te woord.