Creatief loyaliteits programma op maat

Ben je op zoek naar een full service bureau dat met jou mee kan denken over het opzetten van een loyaliteits programma? Ben je op zoek naar een expert die graag de handen ineen slaat voor jouw bedrijf of merk? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is gevestigd in Noordeloos en opent graag haar deuren om jou te verwelkomen binnen ons bedrijf. Wij beschikken vandaag de dag over een groot team van specialisten dat ervaringen, kennis, denkpatronen en vaardigheden graag combineert om een loyaliteits programma voor jouw product of merk op te zetten. Doordat wij jouw klanten boeien, belonen en binden kunnen wij de relatie tussen de klant en jouw merk nog meer versterken.

Ben je benieuwd hoe wij aan de slag gaan? Wil je weten hoe wij jouw merk goed onder de aandacht kunnen brengen en kunnen laten houden bij de juiste doelgroep? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een loyaliteits programma? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten. Wij zien je aanvraag voor een kop koffie graag tegemoet.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een loyaliteits programma laten maken?

Hokra is een full service bureau dat gespecialiseerd is in het opzetten van een loyaliteits programma. Het is onze kracht om een effectief loyaliteits programma op te zetten, te beheren en de informatie te analyseren. Door samen onze krachten te bundelen krijgen we inzicht in je klanten, bouwen we aan je klantrelaties en zetten we data om in resultaat. Hokra beschikt over een gepassioneerd team dat samen is gesteld door vele medewerkers die erkend zijn in alle expertises.

Je klanten boeien, belonen en binden: onze loyaliteits- en spaarprogramma’s versterken de relatie tussen merk en klant. Hokra is creatief, origineel en effectief en wij gaan voor meetbaar resultaat. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Het is ons doel om de juiste snaar bij je doelgroep te raken en jouw merk te activeren. Met de juiste actietechniek, de juiste middelen en een goed concept als magneet.

Voorbeelden van succesvolle projecten

De Nationale Bomen Top 50

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De loyaliteits programma specialist van Nederland!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het opzetten van een loyaliteits programma? Wil je meer weten over het behalen van de juiste doelen? Wij vertellen je daar graag meer over vertellen. Bestaande klanten behouden en uitbouwen levert meer rendement op dan het werven van nieuwe klanten. Een loyaliteits programma kan daar bij helpen. Hokra weet hoe je een effectief loyaliteits programma opzet, beheert en de informatie analyseert.