Direct klantloyaliteit vergroten

Heb je een goed klantenbestand maar wil je graag de klantloyaliteit van je klanten behouden? Wil je je klanten belonen voor het klantzijn door middel van leuke spaaracties, cashbackacties of door het aanbieden van leuke gadgets? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring in het upgraden en vasthouden van klantloyaliteit. Hokra helpt je om een stabiel klantenbestand op te bouwen. Wij prikkelen, activeren en regelen. Mens en merk brengen wij samen en dat is onze kracht. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij voor jouw bedrijf aan de slag kunnen gaan. Onze expertise en ervaring zetten we graag in om voor jou een verrassend klantloyaliteit programma op te zetten, zodat klanten je trouw blijven. Ben je benieuwd hoe wij aan de slag gaan? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je inspireren door onze vaste klanten zoals Achmea, BAM, BMW, Interpolis en Spa. Wij zien je aanvraag voor een kop koffie graag tegemoet.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een klantloyaliteit programma laten opzetten?

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij zijn sterk in communicatie en weten jouw doelgroep te bereiken. Hokra gaat altijd voor meetbaar resultaat. We zijn creatief, origineel en effectief en je kunt van ons goede en aansprekende ideeën voor klantloyaliteit verwachten. We hebben niet alleen goede ideeën, maar zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Een klantloyaliteitsprogramma opzetten, beheren en analyseren is voor ons dagelijkse kost. Wij gebruiken hiervoor een ijzersterke strategie, die wij voor ieder bedrijf in kunnen zetten.

Wij weten hiermee de juiste snaar bij je doelgroep te raken en jouw merk en klantloyaliteit te activeren. Met de juiste actietechniek, de juiste middelen en een goed concept kunnen wij jouw klanten blijven boeien. Tijdens het proces houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ons plan van aanpak bestaat uit (de)briefing, strategie, concept, realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon).

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Klantloyaliteit specialist van Nederland!

Meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van onze diensten? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Onze specialist in loyaliteitsprogramma’s weet precies welk programma perfect aansluit bij jouw product en helemaal in jouw look and feel is. Hokra is geen doorsnee communicatiebureau en dat merkt u onder andere aan onze persoonlijke benadering.