Fijne Kerst van Hokra

“Ho, ho, ho, Hokra… is het al Kerst?!”, zul je denken. Ja, het klinkt misschien wat gek: de zomer is pas net voorbij en de arreslee is al onderweg. Echt! We trekken daarom graag even aan de bel. Want wil je je klanten en/of medewerkers tijdens dit belangrijke communicatiemoment laten stralen, dan moeten we samen gas geven. Dit is het ideale moment om de hersens te laten kraken over kerst- en eindejaarsgeschenken, voordat je half november stress in de tent hebt.

Krachten bundelen? Vraag dan een gratis concept voor jouw kerst- en/of eindejaarsgeschenk aan via onderstaand contactformulier. Dan zetten wij onze hersens aan het werk. Dát is de kracht van Hokra.

Image
Kerst- en eindejaarsgeschenk als communicatiemedium

Beschouw jouw kerst- en/of eindejaarsgeschenk als effectief communicatiemedium. Je kan er namelijk heel goed een boodschap mee vertellen, mits het geschenk past bij de totale merkbeleving. Lukraak een geschenk kiezen, past niet in ons straatje. Wij bedenken graag kerst- en eindejaarsgeschenken die jouw merkverhaal en de boodschap versterken én bijdragen aan jouw doel. Dát maakt een kerst- en/of eindejaarsgeschenk tot een krachtig communicatiemedium.

Gratis concept voor jouw kerst- en/of eindejaarsgeschenk

Ben je geïnteresseerd in een gratis concept voor jouw kerst- en/of eindejaarsgeschenk?
Vul dan het contactformulier hieronder in en wij nemen binnenkort contact met je op.

Naam(Vereist)

Voorbeelden van succesvolle projecten

Alklima Case

Van Oord Promoshop

Alklima Vesten WinterBBQ

Neem contact met ons op!

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287