ISO/IEC 27001 gecertificeerd!

Een mooie mijlpaal om te delen: ons commitment aan sterke informatiebeveiliging is bekroond met het ISO/IEC 27001 certificaat.

Bij het afwikkelen van acties en activaties komt veel klantdata vrij. Onze opdrachtgevers kunnen zich afvragen of wij goed omgaan met hun data. Om onszelf hierin te blijven ontwikkelen en verbeteren én hen de garantie te geven dat we goed omgaan met de data, wilden wij ISO 27001 halen. Dat is gelukt! Wij zijn er supertrots op!

Neem contact op
Image

ISO/IEC 27001 certificering

Het behalen van deze certificering erkent dat we in al onze processen, van het creatieve concept tot aan de realisatie en logistiek van promotieartikelen, acties en evenementen, de informatiebeveiliging volgens internationale normen waarborgen. Dat geeft onze opdrachtgevers de zekerheid dat wij zeer zorgvuldig omgaan met hun data. Een must have in 2024!

Ons MVO beleid

Wanneer we bij Hokra spreken over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dan is het vertrekpunt dat promotionele artikelen, promotionele middelen of merkactivatie campagnes leuk moeten zijn voor iedereen. Voor de ontvangers, de opdrachtgever én de mensen die er aan werken. Het moet leuk zijn voor de hele keten en haar omgeving.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Ons werk

background

Sportlife Activatiecampagne

background

BiFi Soul Speaker

background

Alklima Vesten WinterBBQ

background

Diamant Welkomspakket

Promotionele artikelen programma

Eén webshop waarin de gebruiker inzicht krijgt in de beschikbaarheid van promotionele artikelen, beursmaterialen en brochures. Handig!

Loyaliteits- en spaarprogramma’s

Versterk de klantrelatie met loyaliteits- en spaarprogramma’s, waardoor klanten bereid zijn om voor jou te (blijven) kiezen.

Kerst- en eindejaarsgeschenken

Verras medewerkers en relaties tijdens dit krachtige communicatiemoment met een origineel geschenk.

Cashbackacties

Geef de consument net dat extra zetje om voor jouw product te kiezen met een refund- of cashbackactie.

(E-)mailings

Een middel om jouw merk en de mens te ondersteunen. Relevante informatie op het juiste moment; daar draait het om bij mailing.

Marcommiddelen programma