Hokra & Fresh Lemon in Marketingtribune

Met één creatief team bedienen we de klant 360 graden

Recentelijk verschenen in het Marketingtribune: het artikel “Met één creatief team bedienen we de klant 360 graden. Hierin vertellen Hokra-directeur Martin de Winter en Nicole Roubos, partner bij Fresh Lemon, over de succesvolle samenwerking tussen beide bureaus om klanten een volledige 360 graden service te bieden.

Lees het hele interview op Marketingtribune!
Image

Twee bureaus, één creatief team

Bij Hokra geloven we al ruim dertig jaar dat verrassen essentieel is om gewenst gedrag te stimuleren. Terwijl zusteronderneming Fresh Lemon, Social Driven Creative Agency, zich richt op het begrijpen van menselijk gedrag en het geven van een diepere laag aan social media. Een samenwerking tussen onze bureaus vormt daarom de ruggengraat van onze strategie om klanten op zowel offline als online vlak te bedienen. Samen leveren we op maat gemaakte, creatieve oplossingen die áltijd de kern van de klantvraag raken, door kritisch te zijn en een nieuwsgierig houding aan te nemen.

Strategisch, creatief én menselijk

We zijn er trots op dat we als één samenhangend team werken, waarbij we onze strategische expertise en creatieve inzichten bundelen om oplossingen te ontwikkelen die klanten – én mensen – blijven verrassen. Het gezamenlijke portfolio, met klanten zoals Smuldier, Q-Petfood, Hago Zorg en anderen, getuigt van het succes van deze samenwerking en het vermogen om klanten op alle fronten te bedienen.

Samen onthullen we de succesformule achter onze gouden combinatie; een multidisciplinair strategisch-creatief team. Lees het verhaal van onze samenwerking hier!

Meer weten? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

BiFi Soul Speaker

background

Alklima Vesten WinterBBQ

background

Diamant Welkomspakket