Gamification specialist

Ben je op zoek naar een gamification specialist? Ben je op zoek naar een manier om een unieke gamification spel op te zetten voor jouw medewerkers of doelgroep? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag de handen uit de mouwen steekt voor jouw merk of bedrijf. Door de jaren heen hebben wij vele bedrijven geholpen met het bereiken van zijn of haar doelen door middel van merk activatie en het opzetten van een gamification.

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen? Vind je het lastig om een gamification te bedenken en uit te voeren en ben je op zoek naar een gamification specialist die dit graag van je overneeemt. Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze afgeronde projecten en de mogelijkheden die wij je aanbieden voor het opzetten van jouw gewenste gamification.

Bel ons direct
Image

Waarom een gamification specialist inschakelen?

Door in contact te komen met de specialisten van Hokra kun je binnen een korte tijd aan de slag met het uitvoeren en triggeren van jouw doelgroep door middel van gamification. Hokra beschikt over een groot team van specialisten die graag aan de slag gaan en beschikken over verschillende expertises. Door gebruik te maken van een gamification specialist ben je verzekerd van de juiste stappen en unieke projecten.

In de loop van de jaren hebben wij onze kennis en vaardigheden steeds verder uit kunnen breiden en kunnen wij door middel van slimme en verkopende technieken de krachten van gamification inzetten voor jouw merk of bedrijf. Door gebruik te maken van een gamification specialist van Hokra kun je door middel van een gamification gedragsverandering stimuleren waardoor jouw producten of merk beter verkocht word.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra als gamification specialist

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen waarbij je op het juiste adres bent voor het meedenken en uitvoeren van unieke acties. Wij werken met een gepassioneerd team dat beschikt over diverse expertises. Wij zijn creatief, origineel en effectief en gaan keer op keer voor meetbaar resultaat. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven namelijk niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (person to person). Door onze jarenlange ervaring hebben wij samengewerkt met verschillende grote bedrijven zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Hokra is sterk in communicatie en gaat graag voor jouw bedrijf aan de slag.