Conceptbureau

Op zoek naar een creatief conceptbureau? Wil je als bedrijf een bepaald doel bereiken? Wil je een boodschap overbrengen aan uw doelgroep? Wil je een nieuw product onder de aandacht brengen? Of wil je misschien meer naamsbekendheid genereren voor je bedrijf of merk? Schakel dan een conceptbureau in! Een conceptbureau is waar je moet zijn als je een slim en effectief concept wilt laten vormgeven. Bij Hokra kunnen we dit als de beste. We hebben bij Hokra vele jaren ervaring en we werken voor grote bedrijven zoals Spa, BAM, BMW en Achmea. Steeds weer bedenken we ijzersterke strategieën en creatieve concepten. Op onze website kun je voorbeelden vinden van onze eerdere projecten, zodat je vast een beeld krijgt van het werk dat we bij Hokra doen. Bij Hokra zijn we ook jouw bedrijf graag van dienst. Wat wij als conceptbureau voor je kunnen betekenen? We vertellen je graag meer!

Ideeën nodig? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons direct
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

background

Sportlife Activatiecampagne

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Een conceptbureau inschakelen

Wilt u een betrouwbaar en creatief conceptbureau inschakelen? Welkom bij Hokra! Voor het vormgeven van het concept voor uw project is het belangrijk dat we eerst de doelstelling helder hebben. We vinden het bij Hokra heel belangrijk om goed naar u te luisteren. Persoonlijke aandacht staat bij ons bovenaan. Wat zijn uw wensen? Welke doelgroep heeft u voor ogen? Wat is de boodschap die u over wilt dragen? We bespreken uw wensen en uw doel met u. Op die manier krijgen we helder wat de doelstelling van het concept is. Vervolgens gaan we voor u aan de slag!

Bij conceptbureau Hokra werkt een gepassioneerd team. Dit team bestaat uit verschillende medewerkers, die allemaal hun eigen expertise hebben. Dankzij ons gevarieerde team beschikken we over veel expertise, zodat we altijd de benodigde kennis en middelen in huis hebben om een creatief concept voor u te kunnen bedenken. Bij Hokra zijn we creatief, effectief en origineel. We gaan bij Hokra altijd voor een resultaat dat meetbaar is. Dit zorgt ervoor dat we u precies kunnen laten zien wat de resultaten zijn van een project.

Hokra: het creatieve conceptbureau

Als origineel en creatief conceptbureau is Hokra u graag van dienst! Bij Hokra geloven we niet zozeer in B2B of B2C, maar wel in P2P: persoon tot persoon. Uw wensen staan bij ons centraal. Hokra is een gecertificeerd en erkend communicatiebureau. Bent u benieuwd wat we als conceptbureau voor uw merk kunnen betekenen? Wilt u weten hoe wij te werk gaan bij het vormgeven van een creatief concept? Of heeft u een andere vraag over onze diensten als conceptbureau? Laat het ons dan weten, wij horen graag van u!