Op zoek naar een communicatiebureau?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan. Activeren dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. Duurzaam. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels) , Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via één van de onderstaande collega’s.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Alklima Vesten WinterBBQ

background

BiFi Soul Speaker

background

Diamant Welkomspakket

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra is jouw professionele communicatiebureau

Communicatiebureau Hokra staat bekend als een professioneel full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Ben je op zoek naar een bureau dat een geld terug actie kan opzetten? Zoekt je een bureau dat met je meedenkt over brandmarketing? Zoek je een communicatiebureau dat voor jou de communicatie op zich neemt? De professionals van Hokra bieden hun expertise aan. Wij nemen alles uit handen. Voor het opzetten van unieke projecten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn sterk in onze communicatie. Wij nemen je stap voor stap mee in het communicatie proces. Zo weet je precies welke stappen wij zetten en komt je achteraf niet voor verrassingen te staan. Ook voor een unieke campagne kunt je ons bereiken.

Meer weten over de diensten van een communicatiebureau?

Ben je benieuwd wat de professionals van Hokra voor jou kunnen betekenen? Zoek je een goed pakkend marketingplan waar je van op aan kunt? De professionals van Hokra zijn je graag van dienst. Wij zijn een gepassioneerd team met vele medewerkers die elk hun eigen expertise hebben. Wij staan bekend om onze originaliteit, effectiviteit en creativiteit. Wij gaan voor een meetbaar resultaat. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Door onze jarenlange ervaring en ons werk voor grote bedrijven kunnen wij je goed van dienst zijn. Wij werken samen met de grote merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij staan bekend om onze sterke communicatie. Daarnaast zijn wij een erkend en gecertificeerd communicatiebureau.