Op zoek naar een communicatiebureau Hilversum?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan. Activeren dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. Duurzaam. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels), Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via één van de onderstaande collega’s.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Alklima Vesten WinterBBQ

background

BiFi Soul Speaker

background

Diamant Welkomspakket

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Denken in oplossingen

Er zijn geen kant en klare oplossingen. Wij graven dieper om tot de kern te komen. Pas dan komen de mooiste ideeën tot stand en ontstaat er een concept dat een sterke basis vormt. Waarvoor u ook bij ons aanklopt, merkactivatie, promotionele artikelen of marketing services, Hokra brengt op een originele en effectieve manier uw merk of product onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Ons gepassioneerde team kent medewerkers in alle expertises. Samen gaan wij het verhaal van uw unieke onderneming vertellen. Hokra zorgt ervoor dat uw onderneming opvalt en een blijvende indruk achterlaat. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als Achmea, BAM, BMW en Spa.

Persoonlijke aandacht bij communicatiebureau Hilversum

Het lukt ons communicatiebureau Hilversum om merk en mens echt samen te brengen. Dat is bijzonder in een wereld die boordevol communicatieprikkels zit. Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. We geloven niet in B2B of B2C maar wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Wij denken niet in doelgroepen maar in mensen. Vol passie, creativiteit en enthousiasme gaan we op zoek naar manieren om uw merk op een originele manier onder de aandacht te brengen. Wij halen daarvoor het beste in onszelf en het project naar boven. Wij krijgen een boost van het leveren van kwaliteit. Hokra heeft een uitgekiend proces ontwikkeld om acties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. U krijgt van ons een compleet pakket waar u wat mee kunt. Wij voldoen graag aan de verwachtingen, wij houden namelijk niet van bravoure en prietpraat. Stap voor stap – van briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie – lopen wij het proces door. Uiteraard is realtime inzichtelijk wat de resultaten zijn. Wij zijn sterk in communicatie en goede communicatie betekent alles voor uw onderneming. Met goede communicatie kunnen alle problemen opgelost worden. Daar geloven wij als communicatiebureau Hilversum in! Met ons communicatiebureau zorgen wij er graag voor dat uw boodschap overkomt. Door onze unieke aanpak springt uw product of merk eruit.