Op zoek naar een communicatiebureau Gouda?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan. Activeren dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. Duurzaam. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels), Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via één van de onderstaande collega’s.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

BiFi Soul Speaker

background

Alklima Vesten WinterBBQ

background

Diamant Welkomspakket

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Onze unieke werkwijze

Elk project beginnen wij met een ijzersterke strategie. Ons concept vormt een sterke basis dat perfect past bij uw product. Bij Hokra doordenken wij alles, we beginnen niet zomaar ergens aan. Ons gepassioneerde team kent medewerkers in alle expertises. Samen gaan wij het verhaal van uw unieke onderneming vertellen en brengen zo uw merk onder de aandacht. Wij vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk. Er wordt veel gesproken over B2B of B2C maar bij Hokra gaan we voor P2P (persoon tot persoon). Wij denken niet in doelgroepen maar in mensen. Zo brengen we uw product op een persoonlijke manier onder de aandacht.

Communicatiebureau Gouda vol passie en enthousiasme

Heeft u een uniek en creatief communicatiebureau Gouda nodig? Vol passie en enthousiasme zoeken we naar manieren om uw product op een creatieve manier onder de aandacht te brengen. Het lukt ons om merk en mens écht samen te brengen en dat is in een wereld boordevol communicatieprikkels best bijzonder. We leggen de lat hoog maar van uitdagingen krijgen wij energie. U krijgt van ons een compleet pakket waar u wat aan heeft. Van briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Er zijn diverse actievormen om de drempel voor een eerste aankoop te verlagen. Hokra heeft een uitgekiend proces ontwikkeld om acties snel, efficiënt en inzichtelijk uit te voeren. Uiteraard is realtime inzichtelijk wat de resultaten zijn. Of u nu een nieuw product lanceert of u wilt uw merk onder de aandacht brengen bij uw doelgroep, bij Hokra helpen wij u om betere resultaten te behalen. Wij zijn sterk in communicatie. Met goede communicatie kunnen alle problemen opgelost worden. Daar geloven wij in! Wij doen er als erkend en gecertificeerd communicatiebureau Gouda alles aan om uw boodschap zo goed mogelijk over te brengen. We hebben jarenlange ervaring en we werken voor grote, bekende bedrijven en merken zoals Spa, BMW, BAM en Achmea. Als u uw product of merk onder de aandacht wilt brengen dan ben u bij ons aan het juiste adres. Bij Hokra hebben we niet alleen de ideeën maar we zorgen ook voor een perfecte uitvoering.