Op zoek naar een communicatiebureau Amersfoort?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan. Activeren dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. Duurzaam. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels), Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via één van de onderstaande collega’s.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

BiFi Soul Speaker

background

Alklima Vesten WinterBBQ

background

Diamant Welkomspakket

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra; jouw marketing- en communicatiebureau Amersfoort

Op zoek naar een communicatiebureau Amersfoort? Hokra staat bekend om vakkundigheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Samen met u bespreken wij uw wensen. Heeft u een doelgroep op het oog? Daar gaan wij graag mee aan de slag. Wij beschikken over de beste professionals die graag voor u de puntjes op de i zetten. Communicatiebureau Amersfoort is niet zo maar een communicatiebureau, wij zijn een full service bureau. Wij bieden u verschillende soorten diensten aan op het gebied van marketing en communicatie. Wij brengen door middel van verschillende kanalen uw merk, product of bedrijf onder de aandacht bij de juiste mensen. Wij zorgen ervoor dat wij door middel van campagnes en cashback acties uw producten communiceren naar de juiste doelgroepen. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem een kijkje op onze website en laat u verrassen door onze afgeronde projecten. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Meer weten over de diensten van communicatiebureau Amersfoort?

Bent u benieuwd wat de professionals van communicatiebureau Amersfoort voor u kunnen betekenen? Bent u benieuwd hoe wij uw merk, product of bedrijf onder de aandacht gaan brengen bij uw gewenste doelgroep? U kunt ons vrijblijvend benaderen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze diensten en wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek bij ons inplannen. Hokra staat bekend om zijn originaliteit, effectiviteit en creativiteit. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon).