Zo organiseer je succesvol een cashback programma.

De specialist voor een cashback systeem op maat

Ben je op zoek naar een pakkend cashback systeem? Ben je op zoek naar een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen, dat graag voor je aan de slag gaat? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra beschikt over jarenlange ervaring in het opzetten van een cashback systeem. Door onze kennis en vaardigheden kunnen wij unieke en pakkende cashback acties opzetten voor verschillende bedrijven.

Wij duiken graag in jouw bedrijf, zodat wij een passend cashback systeem kunnen opzetten dat aansluit bij de look en feel van jouw bedrijf. Wat je doelstelling ook is, wij kunnen je adviseren welke activatietechniek je het beste kunt inzetten om jouw doelen te halen en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de plus punten van een cashback systeem. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord en plannen graag een afspraak met je in om jouw wensen te bespreken. 

Download de GRATIS checklist cashback.

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Voorbeelden van succesvolle cashback programma’s

Royal Canin – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Cashback systeem opzetten door experts

Bij het opzetten van een cashback systeem komt veel kijken. Wij begrijpen dat je daar misschien geen kaas van hebt gegeten en dat je het opzetten van een cashback systeem graag uit handen wilt geven. Bij Hokra verwelkomen we je dan ook echt met open armen. Wij beschikken over een team van specialisten en ieder teamlid beschikt over verschillende expertises. Als je in zee gaat met de experts van Hokra wordt je van a tot z volledig ontzorgd. Daarnaast heb je te allen tijde inzicht in het gehele proces. Een cashback actie is zeker een uitstekende manier om jouw bedrijf, jouw dienst en jouw merk onder de aandacht te brengen bij je klanten en de doelgroep. Hokra staat bekend door het 100% ontzorgen. Wij nemen het hele afwikkelingsproces uit handen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant. Wij hebben een sterk concept ontwikkeld om snel, efficiënt en inzichtelijk cashbackacties uit te voeren. Helemaal naar jouw look and feel aan te passen. Zowel online als offline.

Meer weten over Hokra?

Wil je meer weten over de diensten die Hokra je aanbiedt? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast staan we je graag te woord en vertellen we je graag meer over de mogelijkheden die wij je aanbieden voor jouw bedrijf.