Van Lanschot Kempen – Webshop

Van Lanschot Kempen was op zoek naar een leverancier die als partner wil en kan optrekken met Van Lanschot Kempen en haar merken voor de sourcing, productie, opslag en levering van promotionele artikelen. Waarbij het gehele proces wordt ingericht in één webshop. Kwaliteit van producties, kwaliteit van dienstverlening en kostenbeheersing zijn de belangrijkste speerpunten.

Als wealth manager is Van Lanschot Kempen, met haar merknamen Van Lanschot, Kempen en Evi, actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking, met als doel het behoud en de opbouw van vermogen voor haar klanten.

Image

Oplossing

Eerst is in kaart gebracht welke behoeftes er zijn in de organisatie op het gebied van promotionele materialen en het bestelproces bepaald. Vervolgens maakten we o.a. helder wie mag wat bestellen, hoe kan men bestellen, hoe moet worden gefactureerd en hoe moet de security worden geregeld. Daarna werd zichtbaar welke aanpassingen er nodig zijn op de standaard Hokra webshop om de webshop in lijn te krijgen met de wensen en behoeften. Tot slot werd het assortiment bepaald en maatregelen afgestemd om dit beheersbaar te houden.

Resultaat

Een webshop in look- en feel van Van Lanschot Kempen waarop gemachtigden, per brand promotionele materialen kunnen bestellen. Waarbij de verantwoordelijke brandmanagers het assortiment bepalen en inzicht en grip houden op de kosten en het totale proces.

Meer weten?

Martin de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02

Gerelateerde cases

Royal Canin – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Bouwcenter promotionele winteractie