Royal Canin – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Royal Canin is een merk dat dierenvoeding levert voor honden én katten. Gezonde voeding voor elk ras, voor elke leeftijd van je huisdier. We realiseerden een on-going cashbackactie, waarin de klant totaal werd ontzorgd, van de opslag van promotionele artikelen, tot verzending én klantenservice.

Oplossing

Royal Canin was op zoek naar een manier om meer huisdier eigenaren aan zich te binden in een vroeg stadia van het leven van de hond of kat. De oplossing? Een on-going cashbackactie om consumenten kennis te laten maken met de puppy of kitten voeding van Royal Canin.

Wanneer een dierenarts of fokker, die aangesloten is bij Royal Canin, de puppy of kitten registreerde, werd er een aangevraagd en verstuurd naar de kersverse huisdiereigenaar. Natuurlijk AVG-technisch, met toestemming van de eigenaar.

Het pakket bevat een zakje natvoer, een cadeaubon ter waarde van €10,- én tips en tricks voor het eerste jaar van de puppy of kitten. Kortom, hét ideale startpakket voor jouw nieuwe dier. Dat allemaal met een luxe uitstraling en in de look en feel van Royal Canin.

Resultaat

Meer weten over het resultaat van deze cashback-actie? Vul je mail adres in en ontdek het!

Meer weten?

Martin de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02

Gerelateerde cases

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Bouwcenter promotionele winteractie

Stimuleren gebruik ACUVUE® contactlenzen