Hago Zorg eindejaarsgeschenk

Hago Zorg, onderdeel van familiebedrijf Vebego, is een bedrijf ván mensen, vóór mensen. Bij Hago Zorg zorgen ze dat zorginstellingen er weer stralend uitzien. Niet alleen de locatie, maar ook de mensen die er werken én verblijven. De medewerkers zetten namelijk altijd een stapje extra, zoals de tijd nemen voor een kopje koffie met ouderen of het zorgpersoneel een handje helpen. Om de collega’s te belonen én waarderen, was Hago Zorg op zoek naar een pakket waarin verschillende nationaliteiten centraal staan, waarin food én non-food zitten en wat voor elke ontvanger betekenisvol zou zijn.

Oplossing

Voor Hago Zorg hebben we onze creatieve breinen laten kraken, want de ingrediënten waardering, diversiteit én genieten moesten terugkomen. Daarnaast was de grootste uitdaging dat dit pakket binnen de hele organisatie de onderlinge verbinding zou versterken. Na drie richtingen te hebben voorgelegd, is er gekozen voor het pakket: ‘Heel Hago Zingt’. Het pakket bevatte een karaokebox met een link naar een afspeellijst van hits uit tien verschillende landen en daarnaast vonden medewerkers heerlijke versnaperingen en een fles alcoholvrije bubbels in het pakket. Alle benodigdheden voor een avondje gezelligheid en blije medewerkers.

De pakketten werden ingepakt op een sociale werkplaats. De Hago Zorg-directie regelde als kers op de taart een vrolijk filmpje met hun favoriete karaokenummers op het intranet.

De kracht van Hokra

Creatieve concepten bedenken voor het eindejaarsgeschenk en de uitvoering van A tot Z regelen.

Geïnteresseerd in resultaten?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Foto Hover
Ankie
Crielaard
Operationeel Manager / Partner
0183 – 58 74 09
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02