Jack Link’s Sell-in actie

Een premium snack voor de echte vleesliefhebber: Jack Link’s beef jerky is gemaakt van 100% hoogwaardig en mager rundvlees. Volgens traditionele familierecept, is het vlees op smaak gebracht met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een subtiele kruidenmix. Het vlees wordt langzaam gedroogd en gerookt en kan zo zijn kenmerkende, licht rokerige, zoete smaak ontwikkelen. Het resultaat: een heerlijke, proteïnerijke vleessnack om krachtig de dag door te komen!

Stuk voor stuk producten met veel smaak, veel passie, veel power én veel eiwitten. De perfecte snack voor iedereen die onderweg is of extra energie nodig heeft na een intensieve workout.

Image

Klantvraag en oplossing

Jack Link’s wil daarom winkeliers overtuigen om deze premium beef jerky op te nemen in het assortiment en via speciale in-store activaties meer consumenten te laten genieten van de unieke smaak en voordelen van deze vleessnacks. Proteïne. Power. Proberen!

De oplossing: Een passend sell-in premium met de power om winkeliers te overtuigen.

Snacks met een krachtige smaak verdienen een sell-in premium met power. Een bijzondere premium die de winkelier doet overtuigen om het product op te nemen in het assortiment. Hokra bedacht en ontwikkelde stoere bokshandschoenen mét bijpassende bokszak.

De kracht van Hokra

Een sell-in premium in lijn van het merk bedenken en ontwikkelen & zorgen dat het geproduceerd en geleverd wordt.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Gerelateerde cases

Van Oord Promoshop

BiFi Soul Speaker

Alklima Vesten WinterBBQ