Interpolis Fietshelmen

Interpolis is een toonaangevende maatschappelijke coöperatieve organisatie, die zorgt dat je veilig woont, je veilig verplaatst, je groener én gezonder leeft. Vol vertrouwen leven dat is wat Interpolis wil uitdragen naar haar klanten én zo ook vol vertrouwen op de elektrische fiets of e-bike. Veilig op de fiets betekent een helm op om verkeersongevallen te voorkomen.

Hoe we dat gedaan hebben?

De slag om ernstig hersenletsel door fietsongelukken terug te dringen, is gemaakt door kwalitatieve helmen aan te bieden van ABUS. De helmen zijn ingekocht, opgeslagen, verpakt en verstuurd om vervolgens de tocht te maken naar geliefden en verzekeringshouders mét een persoonlijke boodschap.

Hokra heeft het design van de actiesite en de verzenddoos gefaciliteerd met een échte Interpolis uitstraling, glashelder. Daarnaast zijn onze eigen collega’s door alle klantvragen heen gefietst, om écht een totaalpakket aan te kunnen bieden.

 De kracht van Hokra

Een concept ontwerpen en bedenken, dat in lijn ligt met de wens van Interpolis én het concept van A tot Z uitwerken om zo de organisatie helemaal te ontzorgen.

BEWEEG
elektrische fietsberijders
OM
een fietshelm te dragen
MET
een activatie die laat zien dat een fietshelm dragen de norm is.
PROBLEEM
Nederlanders zijn niet gewend om een fietshelm te dragen.
STRATEGIE
Zorg dat het dragen van een fietshelm zichtbaar wordt in het straatbeeld.
CONCEPT
Bestel een gratis fietshelm voor uzelf en uw dierbare.

Geïnteresseerd in resultaten?

Vul je gegevens in en we nemen contact met je op.

Gerelateerde cases

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger