Branding strategie

Zoek je naar branding strategie? Wil je door een goede branding strategie de bekendheid van je merknaam, bedrijfsnaam of logo vergroten? Dan ben je op de juiste plek, want Hokra doet precies dat wat je zoekt! Ons ervaren, full service bureau Hokra is werkzaam op het gebied van strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen, waarbij wij ons gespecialiseerd hebben in branding strategie. Bij een branding strategie draait het met name om brand, je merk, op te bouwen en andere marketing activiteiten te ondersteunen. Met branding strategie bouw je aan je merk en Hokra staat tot je dienst om je effectief mee te helpen! Ons team bestaat uit medewerkers die expertise hebben op elk marketing vlak. Zij kienden al veel succesvolle branding strategieën uit en gaan ook graag voor jou aan de slag. Neem een kijkje op onze website voor succesvol afgeronde kleine en grote projecten!

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Branding strategie voor jouw merk

Hokra is een professioneel erkend en gecertificeerd communicatiebureau, gevestigd in Noordeloos. Wij hebben jarenlange ervaring in branding strategie en je zult merken dat wij een zeer originele en creatieve aanpak hebben, die bovendien veel effectiviteit sorteert. Wij gaan helemaal voor meetbaar resultaat! Ons belangrijkste bedrijfsmotto is dat Hokra inzet op P2P, omdat bij ons de persoonlijke aandacht voorop staat. Wij geloven namelijk niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voluit voor P2P (person to person). Wij laten werkelijk geen mogelijkheid onbenut om een stevig, positief merkbeeld neer te zetten. We brengen de brand strategie, promotionele artikelen en marketing services samen om jouw bedrijf goed te positioneren. Wij werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij zijn sterk in communicatie en staan altijd volledig tot jouw beschikking. Door intensieve gesprekken te voeren over jouw merk, je bedrijf, je kernwaarden, je klanten en je doelstellingen, krijgen wij optimaal inzicht. Zo brengen we jouw look en feel in stelling om de juiste branding strategie in te zetten voor jouw doelgroepen.

Hokra inzetten voor effectieve branding strategie

Hokra werkt bij elke branding strategie en alle acties via het principe Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, wat is gebaseerd op het feit dat het leuk moet zijn voor iedereen: opdrachtgever, ontvanger en diegene die aan de branding strategie werkt. Wil je meer weten over branding strategie of wat Hokra voor jouw merk kan betekenen? Wil je graag aan de slag met Hokra voor de perfecte branding strategie? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!