Branding bureau

Ben je op zoek naar een branding bureau dat jouw merk of product onder de aandacht brengt? Hokra heeft alle expertise in huis om op het juiste moment, met het juiste middel en met de juiste actietechniek mens en merk écht samen te brengen. Hokra is een branding bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij weten bij jouw doelgroep precies de juiste snaar te raken. Door eerst met jou in gesprek te gaan, leren we jou, je product en je klanten kennen. We zijn creatief, origineel en effectief. We bedenken de mooiste ideeën om jouw merk of product op te laten vallen.

Hokra prikkelt, activeert en regelt. Wij hebben niet alleen goede ideeën , maar zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Een goed idee, een sterke strategie en de juiste actietechniek zorgen ervoor dat jouw doelgroep geïnteresseerd raakt in jouw merk en tot transactie overgaat. Een creatief concept is de basis voor een duurzame merkactivatie. Wij kunnen promotionele artikelen, cashback acties, spaarprogramma’s en meer inzetten om het publiek te attenderen op jouw product. Ons gepassioneerde team bestaat uit medewerkers in alle expertises. Onze branding specialist gaat graag voor je aan de slag.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Het branding bureau met een persoonlijke benadering

Ben je al een tijdje op zoek naar een branding bureau? Zoek je een branding bureau, waar branding van jouw merk of product in goede handen is? Hokra is het branding bureau waar je naar zoekt. Branding, uitgevoerd door een ervaren en deskundig branding bureau, is belangrijk voor jouw bedrijf. Je bedrijf wordt bekend bij de consumenten door branding. Hokra is een full service branding bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Ons team is gespecialiseerd om merken te ontwikkelen, te verbeteren en te laten groeien. Hokra gaat daarbij natuurlijk niet over één nacht ijs. Voor we aan de slag gaan, voeren we eerst merkonderzoek uit en daarna volgen merkstrategie, design, campagne creatie en internal branding. Als branding bureau willen we een merk de kracht geven om te groeien en om impact te maken. Wij prikkelen, activeren en regelen. De doelstelling van jouw bedrijf is het vertrekpunt voor de gehele branding.

Branding bureau aan het werk

Hoe gaat een branding bureau te werk? Branding bestaat uit verschillende onderdelen. Hokra gaat samen met jou onder andere kijken naar jouw

  • logo/beeldmerk,
  • huisstijl,
  • kleurkeuze,
  • (sterke) bedrijfsnaam.

Past alles nog bij jouw bedrijf, je dienst of product? Vanzelfsprekend kijkt Hokra ook naar de inhoud en content: alles moet op elkaar afgestemd zijn en elkaar versterken. Hokra is er als branding bureau van overtuigd dat de juiste branding het verschil maakt tussen een gewone klant of een echte fan van jouw merk of bedrijf. Branding: het gaat om het gevoel, de beleving en de emotionele waarde. Het zorgt ervoor dat klanten trouw blijven aan jouw merk of bedrijf.

Branding bureau met P2P

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Hokra heeft P2P, persoon tot persoon, hoog in het vaandel staan. Bij ons treft u geen B2B (business to business) of B2C (business to consumer), simpelweg omdat we daar niet in geloven. Wij werken op een creatieve, originele en effectieve manier, waarbij we gaan voor meetbaar resultaat. We zijn sterk in communicatie! Je kunt bij ons al starten in een standaard systeem. Eens per maand investeer je daarvoor een klein bedrag. Onze kracht ligt in maatwerk oplossingen. In het team heeft iedere medewerker zijn of haar eigen expertise(s). Al vele jaren mogen wij de branding verzorgen en onderhouden voor grote bedrijven en bekende merken als BMW, Spa, Kwekkeboom en BAM. Je mag rekenen op onze excellente marketing executie én de inzet van alle nodige kanalen. Offline, online en de socials. Meer weten over branding en/of ons branding bureau? Neem even contact met ons op! We staan je graag te woord en maken met jou een vrijblijvende afspraak om jouw branding onder de loep te nemen!