Branding bureau

Ben je op zoek naar een branding bureau dat jouw merk of product onder de aandacht brengt? Hokra heeft alle expertise in huis om op het juiste moment, met het juiste middel en met de juiste actietechniek mens en merk écht samen te brengen. Hokra is een branding bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij weten bij jouw doelgroep precies de juiste snaar te raken. Door eerst met jou in gesprek te gaan, leren we jou, je product en je klanten kennen. We zijn creatief, origineel en effectief. We bedenken de mooiste ideeën om jouw merk of product op te laten vallen.

Hokra prikkelt, activeert en regelt. Wij hebben niet alleen goede ideeën , maar zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Een goed idee, een sterke strategie en de juiste actietechniek zorgen ervoor dat jouw doelgroep geïnteresseerd raakt in jouw merk en tot transactie overgaat. Een creatief concept is de basis voor een duurzame merkactivatie. Wij kunnen promotionele artikelen, cashback acties, spaarprogramma’s en meer inzetten om het publiek te attenderen op jouw product. Ons gepassioneerde team bestaat uit medewerkers in alle expertises. Onze branding specialist gaat graag voor je aan de slag.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Het branding bureau met een persoonlijke benadering

Heb je een branding bureau nodig? Zoek je al langere tijd naar een branding bureau, dat een effectieve branding kan verzorgen? Dan hebben we een goede mededeling, want Hokra is precies het branding bureau dan je zoekt! Hokra is een full service bureau dat al menige effectieve branding heeft verzorgd. Op onze website zijn hier wat voorbeelden van te zien. Ons branding bureau is gevestigd in Noordeloos. Hokra werkt voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij zijn sterk in communicatie en staan altijd volledig tot jouw beschikking. Wij zijn ervaren op het gebied van strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Als branding bureau weten wij als geen ander hoe je bouwt aan je merk op een doeltreffende manier. Tegelijkertijd worden andere marketing activiteiten ondersteund. Ons team van gepassioneerde medewerkers heeft expertise op alle disciplines. Ze zetten voor jou beproefde strategieën in om jouw merk, jouw product of dienst, goed onder de aandacht van nieuwe en bestaande klanten te brengen. De knelpunten worden meteen verwijderd. Goed om te weten is dat Hokra bij elke branding strategie en alle acties via het principe Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen werkt. Dit is gebaseerd op het feit dat het leuk moet zijn voor iedereen: opdrachtgever, ontvanger en diegene die aan de branding strategie werkt.

Branding bureau voor jouw merk

Vanzelfsprekend weet jij alles over jouw merk, dus gaan we gesprekken te voeren om optimaal inzicht te krijgen wat betreft je merk, je bedrijf, je kernwaarden, je klanten en je doelstellingen. Als branding bureau kunnen we dan direct aan de slag. WE brengen jouw look en feel in stelling om als branding bureau ons helemaal in te zetten voor jouw doelgroepen. Ons team werkt op een originele en creatieve manier, die zeer effectief is. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat, zodat alles inzichtelijk blijft. Hokra zet in op P2P, want bij ons branding bureau staat de persoonlijke aandacht voorop. Wij geloven namelijk niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voluit voor P2P (person to person). We brengen de brand strategie, promotionele artikelen en marketing services samen om jouw onderneming stevig te positioneren en zetten een positief merkbeeld neer.

Informatie over branding bureau Hokra

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je nadere informatie wil over branding bureau Hokra. Neem gerust contact met ons op zodat we je meer kunnen vertellen, dat is altijd vrijblijvend! We zien uit naar je telefoontje of e-mail!