Brandactivatie

Op zoek naar brandactivatie? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je mee denkt? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je van op aan kunt als het gaat om een professionele brandactivatie? Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij full service bureau Hokra. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn. Wij werken samen met grote bedrijven zoals BAM, Achmea, Spa en BMW.

Hokra staat bekend als een creatief, origineel en effectief bedrijf dat graag mee denkt met haar klanten. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat. Onze experts zorgen ervoor dat jouw merk en/of product op de juiste manier bij jouw doelgroep onder de aandacht wordt gebracht. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden voor jouw persoonlijke brandactivatie.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Algemeen Directeur / Partner
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Sr. Accountmanager / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

De brandactivatie specialist!

Ben je op zoek naar brandactivatie? Ben je op zoek naar een manier om jouw merk op de juiste manier te promoten en onder de aandacht te brengen bij jouw klanten? Ben je op zoek naar een full service bureau met jarenlange ervaring met brandactivatie? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra in Noordeloos. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan en wij weten als geen ander hoe wij jouw brandactivatie naar een hoger niveau moeten tillen. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij werken met een gepassioneerd team van medewerkers met elk hun eigen expertise die zij graag voor jou in gaan zetten. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Ben je benieuwd wat wij voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast ben je van harte welkom om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord en denken graag met je mee.

Hokra, de specialist op het gebied van brandactivatie

Wij staan bekend als een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag klaar staat voor onze klanten. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van brandactivatie weten wij als geen ander wat wij voor onze klanten kunnen betekenen. Wij zijn creatief, origineel, effectief en wij gaan altijd voor meetbaar resultaat. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Daarom plannen wij graag persoonlijk gesprekken in met onze klanten zodat wij de lijnen kort houden en op een ontspannen manier met elkaar om kunnen gaan. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Hokra is sterk in communicatie en dat zie je aan de opdrachten die wij krijgen. Op onze website vindt je een ruim overzicht van onze afgeronde opdrachten zodat je een goed beeld krijgt van onze kennis en vaardigheden. Laat je verrassen en inspireren door onze unieke diensten en de mogelijkheden die wij hebben voor jouw bedrijf.

Ontdek de mogelijkheden van brandactivatie!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor brandactivatie? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Onze medewerkers staan je graag te woord en plannen graag een kennismakingsgesprek met je in. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag jouw wensen en gaan wij op zoek naar een unieke en originele brandactivatie die aansluit bij jouw doelgroep.