Brandactivatie

Op zoek naar brandactivatie? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met je mee denkt? Ben je op zoek naar een bedrijf waar je van op aan kunt als het gaat om een professionele brandactivatie? Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij full service bureau Hokra. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn. Wij werken samen met grote bedrijven zoals BAM, Achmea, Spa en BMW.

Hokra staat bekend als een creatief, origineel en effectief bedrijf dat graag mee denkt met haar klanten. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat. Onze experts zorgen ervoor dat jouw merk en/of product op de juiste manier bij jouw doelgroep onder de aandacht wordt gebracht. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden voor jouw persoonlijke brandactivatie.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De brandactivatie specialist!

Ben je op zoek naar een goede en professionele brandactivatie? Ben je op zoek naar een full service bureau dat met jou meedenkt? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het opzetten van de juiste brandactivatie en de benodigde middelen. Ons team van specialisten slaat graag de handen ineen om voor jou een passend brandactivatie plan samen te stellen die aansluit bij jouw wensen. Ben je benieuwd wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij je aanbieden en neem direct contact met ons op. Wij staan je graag te woord en plannen graag een kennismakingsgesprek met je in.

Hokra, de specialist op het gebied van brandactivatie

Hokra beschikt over een gepassioneerd team dat graag de handen ineen slaat om jouw doelen te verwezenlijken. Wij beschikken over verschillende teamleden die in staat zijn om diverse taken uit te voeren. Elk teamlid heeft zijn eigen expertise dat perfect uitpakt voor uw brandactivatie. Wij staan bekend als creatief, origineel en effectief. Wij gaan voor meetbaar resultaat en wij geloven niet in B2B of B2C. Wij gaan voor P2P (Person to Person) en wij vinden een duidelijke en open communicatie met onze klanten erg belangrijk. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Doordat wij sterk zijn in communicatie zijn wij hét full service bedrijf dat graag voor jou aan de slag gaat. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. We hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa.

Ontdek de mogelijkheden van brandactivatie!

Wil je meer weten over de passende mogelijkheden voor het promoten of meer op de mark zetten van jouw bedrijf en/of merk? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij plannen graag een kennismakingsgesprek in zodat wij een goed beeld krijgen van jouw wensen en doelen. Wij gaan op zoek naar een sterke strategie met de juiste activatietechniek. Hiermee gaan wij aan de slag met een perfect idee om aan de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Zo activeren wij jouw doelgroep, zodat zij tot (trans)actie overgaan. Plan direct aan afspraak met ons in en laat je verrassen door ons enthousiasme en de duidelijke doelen die wij voor ogen hebben.