Brand bureau

Ben je op zoek naar een brand bureau? Ben je op zoek naar een brand bureau dat graag met je meedenkt om jouw merk of bedrijf onder de aandacht te brengen bij jouw gewenste doelgroep? Ben je op zoek naar een full service brand bureau dat graag aan de slag gaat met jouw doelen en resultaten? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij full service bureau Hokra. Hokra heeft in de afgelopen jaren vele grote bedrijven geholpen en bij gestaan met het opzetten van een merk.

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw merk en/of bedrijf kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat je verrassen door onze aangeboden diensten. De specialisten van Hokra staan graag voor je klaar en plannen zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek met je in. In dit kennismakingsgesprek bespreken wij graag jouw wensen en doelen en gaan wij aan de slag om jouw feel, look en merk over te brengen naar de juiste doelgroepen. Als je op zoek bent naar een professioneel brand bureau ben je bij Hokra in Noordeloos aan het juiste adres.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra: het creatieve brand bureau

Hokra is een full service brand bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag de handen ineen slaat voor het onder de aandacht te brengen van jouw merk of bedrijf. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen. Hokra bestaat uit een groot team van gedrevenen medewerkers die allemaal beschikken over verschillende expertises. Wij staan bekend als een creatief, origineel en effectief bedrijf dat doorgaat tot het einde. Wij gaan door tot de gewenste doelen zijn behaald en deze monitoren wij ook. Wij gaan te allen tijde voor meetbaar resultaat. Daarnaast staat bij ons persoonlijke aandacht bovenaan. Wij vinden de korte en duidelijke lijnen met onze klanten erg belangrijk en behalen hierdoor de beste resultaten. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (person to person). Hokra heeft jarenlange ervaring en werkt voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa.

Hokra, het brand bureau met een ijzersterke branding strategie

Ben je benieuwd hoe wij aan de slag gaan? Ben je benieuwd hoe wij als brand bureau jouw merk onder de aandacht kunnen brengen bij de juiste doelgroep? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij je aanbieden.