Brand activation specialist

Wil je de aandacht trekken met jouw merk of product? Een ervaren brand activation specialist als Hokra weet daar wel raad mee. Een sterke strategie met de juiste activatietechniek en een goed idee brengen de doelgroep naar jouw merk. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Ons gepassioneerde team kent medewerkers in alle expertises. Als brand activation specialist zijn wij creatief, origineel en effectief. Wij gaan voor een duurzame brand activation en binden klanten aan jouw merk en product. Wij zijn een brand activation specialist die maatwerk levert. Dat betekent dat wij jou en je product eerst beter willen leren kennen.

We willen alles van je weten. Wat zijn je wensen, doelen en budget? We verdiepen ons ook in je doelgroep. Wat zijn hun motivaties en interesses? Pas als we daar antwoorden op hebben weten wij met een gerichte activatietechniek de juiste snaar te raken bij jouw doelgroep. Dit is een een persoonlijke benadering die al jaren succesvol is. Wij geloven namelijk niet in B2B of B2C, maar voor ons staat P2P (persoon tot persoon) voorop. Hokra prikkelt, activeert en regelt!

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De brand activation specialist met een unieke aanpak

Hokra is een brand activation specialist met een unieke aanpak. Wij zijn sterk in communicatie en vertalen alle input naar een indrukwekkende brand activation. Als je ons inschakelt dan gaat er echt iets gebeuren. Wij gaan voor meetbaar resultaat. Je kunt van ons een creatief concept verwachten waarmee jouw merk opvalt en aanspreekt. Wij brengen mens en merk samen. Je kunt rekenen op excellente marketing executie én de inzet van alle nodige kanalen. Online, offline en socials. Als je akkoord gaat met ons concept dan zorgen wij voor een efficiënte uitvoering. Je kunt het hele traject met een gerust hart aan ons overlaten. We nemen je alles uit handen. Va eerste idee tot complete uitvoering.

Jarenlange ervaring met brand activation specialist

Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. Ben je nieuwsgierig naar onze aanpak? Neem eens een kijkje op deze website. Je vindt daar een overzicht van ons werk. Het zal je verrassen en inspireren. Vele bedrijven hebben de weg naar ons gevonden. We mogen onder andere grote, bekende bedrijven als Achmea, BAM, BMW, Dyson, Interpolis en Spa tot onze klanten rekenen. Ook voor jou gaan we graag aan de slag. Tijdens het hele traject houden we je op de hoogte van de voortgang. Kies voor de expertise en ervaring van Hokra.