Creatieve activatiecampagne

Wil je je klanten verleiden tot aankoop van jouw product? Zoek je een specialist die jouw doelgroep weet te bereiken en over de streep weet te trekken? Hokra is een communicatiebureau met jarenlange ervaring in merkactivatie. Ook voor jou zetten wij graag een effectieve activatiecampagne op. De behoeften, motivaties en interesses van jouw doelgroep weten wij te vertalen naar een indrukwekkende activatiecampagne. Door middel van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en het inzetten van de juiste middelen trekken wij de aandacht van je doelgroep.

Wij werken met een gepassioneerd team dat is samengesteld uit professionals. Wij zijn creatief, origineel en effectief en onze activatiecampagne prikkelen en activeren zodat klanten tot aankoop overgaan. Een creatief concept is de basis voor duurzame merkactivatie. Door onze aanpak brengen wij mens en merk echt samen. Wij hebben niet alleen creatieve en originele ideeën, maar zorgen ook dat deze perfect uitgevoerd worden. Als je ons benadert dan starten we met een persoonlijk gesprek waarin we jou het hemd van het lijf vragen zodat we jou, je product en je klanten goed leren kennen. Daar stemmen wij onze activatiecampagne op af. Op het juiste moment met het juiste middel en de juiste actietechniek precies de juiste snaar raken, dat is onze tactiek.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een activatiecampagne laten maken?

Bij Hokra staat persoonlijke benadering bovenaan. Door op gelijk niveau te communiceren met de klanten zal de boodschap beter overkomen. Ook is dit een goede manier voor klantenbinding. Wij gaan altijd voor P2P (persoon tot persoon). Zo smeden wij een sterke band tussen mens en merk. Door onze unieke aanpak, valt jouw boodschap op en dragen wij bij aan een positief merkbeeld.

Een echt goede activatiecampagne omvat de waarden van een merk zodat het publiek meteen de correcte associatie maakt. Wij zijn een innovatief communicatiebureau en wij volgen alle trends en ontwikkelingen op de voet.

Voorbeelden van succesvolle projecten

De Nationale Bomen Top 50

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De activatiecampagne specialist van Nederland!

Wil je een activatiecampagne opzetten maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar advies of de mogelijkheden voor het uit handen geven van een activatiecampagne? Zoek dan niet verder. Bij Hokra ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om jouw klanten te blijven boeien en te behouden. Door een activatiecampagne op te zetten kun je op een leuke en originele manier je doelen blijven behalen. Het is onze taak om de behoeften, motivaties en de interesses van jouw doelgroep te vertalen naar een indrukwekkende activatiecampagne. Van het eerste idee tot complete uitvoering, van productlancering tot merkbeleving. Wij nemen het graag voor je uit handen. Wij hebben merkactivatie specialisten binnen handbereik die graag aan de slag gaan met jouw wensen en doelen. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct een kijkje op deze website. Daarnaast staan wij je graag te woord en kun je al je vragen aan ons stellen. Onder het genot van een kop koffie kunnen wij inhoudelijk op jouw wensen en doelen ingaan. Een activatiecampagne opzetten laat je over aan de specialisten van Hokra!

Activatiecampagne opzetten met Hokra

Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als jouw merk of product niet het gewenste effect heeft. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig kan zijn als je een uniek product hebt dat niet goed verkoopt. Hokra zet graag de 25 jaar aan ervaring in voor het upgraden van jouw merkactivatie. Als je op zoek bent naar een glimlach, een duidelijke boodschap of een manier waardoor iedereen jouw merk of product onthoudt is dat bij Hokra geen probleem. Door middel van een sterke strategie met de juiste activatietechniek en een goed idee brengen wij de doelgroep naar jouw merk. Zo activeren wij jouw doelgroep, zodat zij tot (trans)actie overgaan. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen en is uiterst geschikt om een juiste activatiecampagne op te zetten. Het is ons doel om een sterke band te smeden tussen merk en mens. Dat is waar wij goed in zijn.

Meer weten over een activatiecampagne?

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. Wij werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij zijn creatief, origineel en effectief. Wij gaan voor meetbaar resultaat en bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon).