Creatieve activatiecampagne

Wil je je klanten verleiden tot aankoop van jouw product? Zoek je een specialist die jouw doelgroep weet te bereiken en over de streep weet te trekken? Hokra is een communicatiebureau met jarenlange ervaring in merkactivatie. Ook voor jou zetten wij graag een effectieve activatiecampagne op. De behoeften, motivaties en interesses van jouw doelgroep weten wij te vertalen naar een indrukwekkende activatiecampagne. Door middel van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en het inzetten van de juiste middelen trekken wij de aandacht van je doelgroep.

Wij werken met een gepassioneerd team dat is samengesteld uit professionals. Wij zijn creatief, origineel en effectief en onze activatiecampagne prikkelen en activeren zodat klanten tot aankoop overgaan. Een creatief concept is de basis voor duurzame merkactivatie. Door onze aanpak brengen wij mens en merk echt samen. Wij hebben niet alleen creatieve en originele ideeën, maar zorgen ook dat deze perfect uitgevoerd worden. Als je ons benadert dan starten we met een persoonlijk gesprek waarin we jou het hemd van het lijf vragen zodat we jou, je product en je klanten goed leren kennen. Daar stemmen wij onze activatiecampagne op af. Op het juiste moment met het juiste middel en de juiste actietechniek precies de juiste snaar raken, dat is onze tactiek.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een activatiecampagne laten maken?

Bij Hokra staat persoonlijke benadering bovenaan. Door op gelijk niveau te communiceren met de klanten zal de boodschap beter overkomen. Ook is dit een goede manier voor klantenbinding. Wij gaan altijd voor P2P (persoon tot persoon). Zo smeden wij een sterke band tussen mens en merk. Door onze unieke aanpak, valt jouw boodschap op en dragen wij bij aan een positief merkbeeld.

Een echt goede activatiecampagne omvat de waarden van een merk zodat het publiek meteen de correcte associatie maakt. Wij zijn een innovatief communicatiebureau en wij volgen alle trends en ontwikkelingen op de voet.

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De activatiecampagne specialist van Nederland!

Wil je een activatiecampagne opzetten maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Neem contact op met Hokra. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. Met een strategische communicatie, een geweldige conceptontwikkeling en de inzet van de nodige kanalen brengen we jouw merk of product onder de aandacht van de juiste doelgroep. Het team van Hokra is gepassioneerd en kent medewerkers in alle expertises. We zijn creatief, origineel en effectief. Bij Hokra kiezen we voor een persoonlijke benadering. We beginnen dan ook met een gesprek zodat we jou, je bedrijf en je product goed leren kennen. Door ons te verdiepen in jouw doelgroep weten wij welke activatiecampagne hen het meest zal aanspreken. Een sterke strategie met de juiste activatietechniek en een goed idee brengen de doelgroep naar jouw merk. Er zijn diverse methodes in jouw look en feel. Denk hierbij aan een spaarprogramma, een cashback actie, promotionele artikelen etc. Als je achter het concept staat zorgen wij ervoor dat de campagne efficiënt wordt uitgevoerd. Hokra heeft alles onder één dak om een compleet activatiecampagne op te zetten. Van (de)briefing, strategie en concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Wij gaan voor meetbaar resultaat. Tijdens het traject houden wij jou van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Persoonlijke aanpak bij activatiecampagne

Persoonlijke aandacht staat bij Hokra hoog in het vaandel. Wij geloven niet in B2B of B2C, maar wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Onze activatiecampagne sluit aan bij de behoeften, motivaties en interesses van jouw doelgroep. Op deze manier weten wij de juiste snaar te raken en worden ze klanten voor het leven. We smeden een band tussen mens en merk. Wil je graag een indruk krijgen van ons werk? Op deze website vind je een overzicht van de verschillende merkactivaties die wij op hebben gezet. Je zult verrast zijn hoe creatief en origineel deze zijn.

Meer weten over activatiecampagne?

Hokra is een innovatie bureau dat kwaliteit levert. Ben je benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen of wil je meer weten over de aanpak van een activatiecampagne? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan graag elke uitdaging aan. Wij zijn sterk in communicatie en diverse grote bedrijven zoals Achmea, BAM, BMW, Dyson, Interpolis en Spa maken gebruik van onze diensten. Hokra prikkelt, activeert en regelt. Wij zorgen ervoor dat het hele proces vlekkeloos verloopt. Kies voor een persoonlijke activatieprogramma! Kies voor Hokra!