Creatieve activatiecampagne

Wil je je klanten verleiden tot aankoop van jouw product? Zoek je een specialist die jouw doelgroep weet te bereiken en over de streep weet te trekken? Hokra is een communicatiebureau met jarenlange ervaring in merkactivatie. Ook voor jou zetten wij graag een effectieve activatiecampagne op. De behoeften, motivaties en interesses van jouw doelgroep weten wij te vertalen naar een indrukwekkende activatiecampagne. Door middel van ijzersterke strategieën, fantastische concepten en het inzetten van de juiste middelen trekken wij de aandacht van je doelgroep.

Wij werken met een gepassioneerd team dat is samengesteld uit professionals. Wij zijn creatief, origineel en effectief en onze activatiecampagne prikkelen en activeren zodat klanten tot aankoop overgaan. Een creatief concept is de basis voor duurzame merkactivatie. Door onze aanpak brengen wij mens en merk echt samen. Wij hebben niet alleen creatieve en originele ideeën, maar zorgen ook dat deze perfect uitgevoerd worden. Als je ons benadert dan starten we met een persoonlijk gesprek waarin we jou het hemd van het lijf vragen zodat we jou, je product en je klanten goed leren kennen. Daar stemmen wij onze activatiecampagne op af. Op het juiste moment met het juiste middel en de juiste actietechniek precies de juiste snaar raken, dat is onze tactiek.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een activatiecampagne laten maken?

Bij Hokra staat persoonlijke benadering bovenaan. Door op gelijk niveau te communiceren met de klanten zal de boodschap beter overkomen. Ook is dit een goede manier voor klantenbinding. Wij gaan altijd voor P2P (persoon tot persoon). Zo smeden wij een sterke band tussen mens en merk. Door onze unieke aanpak, valt jouw boodschap op en dragen wij bij aan een positief merkbeeld.

Een echt goede activatiecampagne omvat de waarden van een merk zodat het publiek meteen de correcte associatie maakt. Wij zijn een innovatief communicatiebureau en wij volgen alle trends en ontwikkelingen op de voet.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra prikkelt, activeert en regelt jouw activatiecampagne

Dat is nog eens een titel: Hokra prikkelt, activeert en regelt jouw activatiecampagne. Stelligheid ten top. Misschien vind je het arrogant. Maar als je op zoek gaat naar een top activatiecampagne, dan ben je bij Hokra écht op de enige juiste plek! Laten we eerst ingaan op wat een activatiecampagne is. Een activatiecampagne heeft als doel om mensen te inspireren en te activeren om zo meer waarde te halen uit jouw product of dienst. Je zet je doelgroep direcht aan tot actie en zo krijgt jouw product, bedrijf of dienst maximale aandacht. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Ons team bestaat uit gepassioneerde medewerkers, die in alle expertises meer dan uitstekend thuis zijn. Voor een goede activatiecampagne gaan we natuurlijk eerst samen met jou om de tafel. Om jou te leren kennen, en je product of dienst. Een goede activatiecampagne heeft altijd een aantal ingrediënten, zoals:

  • stel een duidelijk doel,
  • stel de doelgroep centraal,
  • ga voor afwisseling,
  • bepaal de juiste lengte,
  • vind de sweet spot,
  • zorg voor support.

Creatieve activatiecampagne

Je merkt al gauw dat het team van Hokra creatief is. We zijn niet bang om ongebaande paden te bewandelen om voor jou een super activatiecampagne samen te stellen. Hokra is origineel en werkt effectief. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat. Onze acties voor een campagne lopen van een direct mail tot een gekke actie in een stad en alles daar tussenin. Als het maar jouw unieke verhaal vertelt en jouw doelstelling behaalt. We bepalen vanzelfsprekend samen met jou wat de beste aanpak is. Samen raken we het hart van je doelgroep en zetten we haar in beweging.

Activatiecampagne met persoonlijke touch

Zoals je merkt vinden wij persoonlijke aandacht heel belangrijk. Uit ervaring weten we dat P2P, person to person, een zeer prettige manier is van werken en waarmee je mooie resultaten boekt. Wij geloven niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer). Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau, waar je in goede, betrouwbare en ervaren handen bent. We zijn sterk in communicatie! We hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als Royal Canin, Spa, Kwekkeboom, BMW, Achmea en BAM. Meer weten of direct een afspraak maken om met ons in gesprek te gaan? We staan je graag te woord en/of plannen meteen een afspraak in. Samen stellen we een concept samen dat op jouw merk of product is geschreven! Hokra is gevestigd in Noordeloos.